Naj družinska destinacija

Naj družinska destinacija 2022: Terme Sveti Martin

Mami blogerke iščemo dobre družinske destinacije! Ker so vikendi z družino vedno nekaj posebnega, ker širijo obzorja in zbližujejo odnose. Po Family hotelu Lišanj, Maslinica Resortu , Malinu na Krku, Crveni Luki, Termah Tuhelj, Istralandiji, Hotelu Garden Istra Plava Laguna in hotelu Amarin, bomo obiskale že deveto NAJ DRUŽINSKO DESTINACIJO MESECA.

Ker bomo v letošnjem letu na lov za destinacijami odšle tudi čez mejo, nam pomaga Megabon

Pogoji, ki jih upoštevamo:

– Primerno za družine z majhnimi otroki
– Prostorna nastanitev z možnostjo otroške posteljice
– Veliko narave
– Zabava in zanimivosti v nastanitvi in okolici nastanitve
– Dobra kulinarična izkušnja
– Lahko dostopno z avtom in parkirno mesto za avto
– Mirna okolica
– Dobra animacija

Naša deveta Naj družinska destinacija, ki jo bomo obiskale v mesecu novembru, so TERME SVETI MARTIN

ZAKAJ TERME SVETI MARTIN?

Po nekaj bolj živahnih destinacijah smo si tokrat zaželeli mir, sprostitev in zdravilno okolje. Vse naše želje so nas pripeljale v Terme Sveti Martin.

Terme Sveti Martin so prvi healthness resort v Evropi. Resort je lociran v oazi miru, v Medžimurju, na severu Hrvaške, kjer tradicija, kultura in zgodovina živijo v sožitju z naravo že več kot sto let. Gre za edino evropsko regijo, ki je že tretjič dobitnik nagrade Evropska destinacija odličnosti. Resort obkroža kar 27 ha nedotaknjene navdušujoče narave, slikovitih gričev vinogradov, pa tudi navihanih jelenov. Resort je danes poznan po idiličnem in zdravem naravnem okolju.

Termomineralna voda Term Sveti Martin se že več kot 100 let uporablja za izboljšanje zdravja. Nekoč je bila dostopna samo skozi vodnjak, danes pa je na voljo vsem obiskovalcem bazenskega kompleksa The Temple of Life.

Otroke zabavata maskoti Marti in Martina, poleg super bazenov pa hotel ponuja novo igralnico, narejeno v sodelovanju z našo Hajdi. Dodatna ponudba za družine vključuje družinski wellness, vstop v Svet savn skupaj z otroki. Poleg vsega tega se veselimo izletov po okolici.

NASTANITEV

Hotel Terme Sveti Martin

Hotel Terme Sveti Martin se nahaja v srcu Međimurja, v bližini slikovitih gričev in nedotaknjene narave, ki navdušuje vse svoje goste. Sodobno opremljene sobe so obkrožene z neokrnjeno naravo. Lokacija je popolna za družinski oddih, wellness sprostitev ali aktivni oddih. Hotel obkrožajo zelenice golf igrišča in medžimurski vinogradi, medtem ko njegova notranjost odraža sodoben dizajn, stil, eleganco in tradicionalno gostoljubnost. 

V sklopu hotela najdete notranji in zunanji bazen, teraso za sončenje, piano bar s ponudbo zdravih prigrizkov, 5 restavracij, parkirišče, lepotni center, svet savn, solne dvorane in prostor za sproščanje.

Apartmaji Terme Sveti Martin

Apartmajsko naselje Terme Sveti Martin je odlična izbira za družinske počitnice, oddih s prijatelji ali počitnice s hišnim ljubljenčkom. Ob bujnem gozdu je zraslo 69 standardnih apartmajev. Apartmaji so udobno opremljeni, prijetna in topla notranjost pa je razlog, da se boste počutili kot doma! 

Standarden apartma je primeren za družino z dvema otrokoma. Apartmaje obdaja gozd in pogled na termalno zdravilišče. Termalno zdravilišče je od apartmajskega kompleksa oddaljeno le dve minuti hoje.

Standardni apartma vključuje: dnevno sobo z raztegljivim kavčem, povezanim s kuhinjo in jedilnico, eno spalnico z zakonsko posteljo in kopalnico.

KAJ POČETI V OKOLICI?

Okolica hotela je idealna za aktivno preživljanje prostega časa:

 • kolesarjenje,
 • igranje golfa,
 • notranji in zunanji termo mineralni bazeni,
 • vodni park s tobogani,
 • fitnes center,
 • pohodništvo,
 • opazovanje ptic,
 • izlet na kmetijo jelenov Perhoč,
 • rafting na Muri,
 • turistične vožnje s starodobnimi vozili,
 • obisk mlina na Muri, 
 • izlet do gradu Trakoščan,
 • izlet v Čakovec,
 • izlet v Varaždin, 
 • obisk centra “Med dvemi vodami”
 • obisk rojstne hiše dr. Rudolfa Steinerja,
 • vožnja in izleti s štirikolesniki.

Nekdo od sledilcev bo dopustoval v Hotelu Terme Sveti Martin brezplačno!

Amarin Hotel bomo obiskale med 18.-20.11.. Od tam se bomo javljale v živo na svojem Instagram kanalu in lahko nas boste povprašali, karkoli vas bo v zvezi s hotelom zanimalo. Nekoga od vas pa bomo na koncu razveselile z brezplačnim oddihom z družino v tem istem hotelu!!! 

Spremljajte projekt in posebno ponudbo
Naj družinska destinacija TUKAJ.

Ponudbo za Terme  za vse vrste sob najdete TUKAJ!

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja