Naj družinska destinacija

Istralandia: Prava mera adrenalina, dogajanja, glasbe, vode in energičnega vzdušja

V sredo, sredi avgusta, smo Mami blogerke obiskale vodni park Istralandia. Istralandia je ultimativna zabava za družine. Nizka voda in igrala za najmlajše, tobogani vseh stopenj »strašnosti« za otroke vseh velikosti in seveda tudi kup možnosti za bolj adrenalinske starše. Naj družinska destinacija meseca avgusta je bila odlična izbira!

Prvi vtisi: Odpiralni čas in parkirišče

Park se odpre ob 10h in zapre ob 18h. Priporočamo, da ste tam cca. 30 min pred odprtjem. Ljudje se začnejo zbirati že prej. Če ste z voucherjem, morate na okence po vstopnico s QR kodo. Na blagajni lahko dokupite še ležalnike in dežnik ter omarico. Mi smo vzeli oboje. Lahko pa poiščete senco in si brisačo postavite na travnato površino. Parkirišče je veliko in brezplačno.

Za majhne in velike

Izkušnja mamice Nike (Mali popotniki): “Otroka sta bila ob obisku stara 3 leta (104cm) in 5 let (122cm). Otroci pod 1m imajo vstop brezplačen. Najstarejši je imel več izbire pri toboganih. Mlajša pa ni bila čisto nič prikrajšana, ker je v parku res ogromno izbire. Ker sama nisem ravno ljubiteljica vode, so bili tobogani na katere je lahko šel starejši, zame čisto dovolj. Sprobali smo jih 4, pa jih razvrstim od najljubšega do še vseeno zelo super: Sky River, Fantasy Hole, Escape Hole, Sea Hole. Najljubši so nam bili tobogan s šlaufi. Drugič bomo sprobali še Family Rafting (ima omejitev višine na 120cm+).”

“Sicer pa smo se mi največ zadrževali v Pirate Lagoon in bazenu z valovi. Tale Pirate lagoon ima veliko malih toboganov na katere gredo malčki lahko sami. Malo bolj zgoraj so še zabavne šprice: Spray Kids Arena in Family pool (s steklenim delom). Sprobali smo še plezalno steno in masažo v Relax bazenih. Pa zumbali smo in šli na pena party. Navdušili so nas tudi godbeniki.

Poskrbljeno za vse! Zelo zadovoljni!

Mamica Tina (Travel. Food, Good)  je povedala takole: “Istralandia je res ultimativna zabava za družine. Nizka voda in igrala za najmlajše, tobogani vseh stopenj »strašnosti« za otroke vseh velikosti in seveda tudi za bolj adrenalinske starše, ena tistih stvari, ki so nas najbolj navdušile, pa so bile skakalnice. Saj veste, da na bazenih vedno opozarjajo, da skakanje v vodo ni dovoljeno? No, v Istralandiji imajo bazen, namenjen samo temu!”

“Čeprav sta moja otroka že večja, sem opazila, da imajo res lepo poskrbljeno za mamice z manjšimi otroki – od sobe za dojenje, ki je opremljena tudi z mikrovalovno pečico, do bazenčka z žogicami in mizicami za ustvarjanje (vse lepo v senci). Za malo večje pa zabave sploh ne zmanjka, saj poleg toboganov zabavo zagotovi tudi bazen z valovi (in peno!), pa animacije, vodna aerobika in športne dejavnosti. Skratka – en dan v Istralandiji je premalo za doživeti vse, kar vam ponuja.

Hrana in pijača

parku je na voljo 9 restavracij in barov. Veliko miz in stolov, tudi ob uri za kosilo. Vse je lepo zorganizirano. Pohvalili bi pa tudi čistočo! Ves čas čistijo mize, pa tudi wc-je in smeti po parku.

Kljub temu, da je bilo veliko obiskovalcev je park tako velik, da se gneče ne občuti. Za nas številčnost obiskovalcev ni bila čisto nič moteča. V vrsti nismo čakali več kot 15min.

Absolutno priporočamo!

Obe družini sta soglasni: Priporočamo in se še vrnemo!!!

 

Spremljajte projekt in posebno ponudbo
Naj družinska destinacija TUKAJ.

Posebno ponudbo za celodnevne karte za Istralandio najdete TUKAJ!

 

 

.

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja