Naj družinska destinacija

NAJ DRUŽINSKA DESTINACIJA: TERME TUHELJ

Mami blogerke iščemo dobre družinske destinacije! Ker so vikendi z družino vedno nekaj posebnega, ker širijo obzorja in zbližujejo odnose. Po Family hotelu Lišanj, Maslinica Resortu , Malinu na Krku in Crveni Luki bomo obiskale že peto NAJ DRUŽINSKO DESTINACIJO MESECA.

Ker bomo v letošnjem letu na lov za destinacijami odšle tudi čez mejo, nam pomaga Megabon

Pogoji, ki jih upoštevamo:

– Primerno za družine z majhnimi otroki
– Prostorna nastanitev z možnostjo otroške posteljice
– Finančno dostopna opcija
– Veliko narave
– Zabava in zanimivosti v nastanitvi in okolici nastanitve
– Dobra kulinarična izkušnja
– Lahko dostopno z avtom in parkirno mesto za avto
– Mirna okolica
– Dobra animacija

Naša peta Naj družinska destinacija, ki jo bomo obiskale v aprilu, so TERME TUHELJ

ZAKAJ TERME TUHELJ?

Absolutno smo med Naj družinske destinacije morale umestiti tudi vsaj ene terme. Terme so za družine idealna izbira, saj se v termah otroci odlično zabavajo, starši pa si lahko odpočijejo. Prednost je seveda tudi topla voda in odlična zabava ne glede na vreme! Terme lahko obiščeš v vseh letnih časih. Posebej zabavno pa je poleti, ko se odprejo letni vodni parki!

Terme Tuhelj so priljubljene družinske toplice, ki stojijo v čudovitem hrvaškem Zagorju, takoj čez mejo. S pestrim naborom aktivnosti in izletov so idealna družinska destinacija. Vodni planet, srce Term Tuhelj, je največji bazenski kompleks na Hrvaškem. Zelo poseben je tudi wellness, ki je prirejen tako, da lahko v njem uživajo tudi otroci! Čudovito hrvaško Zagorje ponuja veliko izletov v okolici, ki bodo navdušili celo družino.

Zelo poseben je tudi wellness, ki je prirejen tako, da lahko v njem uživajo tudi otroci! Največji center savn na Hrvaškem ponuja edinstvene programe ter otroške in družinske savne pod strokovnim vodstvom. Svet savn vključuje: bionsko savnanje s kristali, kromoterapijo in savne v štirih finskih savnah, panoramske savne, savne v blatnih, slanih in dvojnih parnih savnah. Pričakujte tudi številne podrobnosti, kot so ledena jama, kneipp steza, jacuzzi, hladni bazen, Laconium, wellness bar, nudistična terasa za sončenje in počitek.

NASTANITEV

1. HOTEL WELL

Hotel Well je sodoben hotel, ki ponuja raznolikost wellness programov in najboljše gastronomske užitke. Hotel ponuja tudi animacijo za otroke in številne programe za vso družino. Vse sobe so opremljene s pametnim sistemom upravljanja, ki zagotavlja še večji občutek varnosti in intimnosti.

Classic soba se nahaja v obnovljenem delu hotela Well. V njej je tuš/kad, sušilec za lase, telefon, TV, mini bar. Classic sobe so na voljo z ali brez balkona.

Premium soba je opremljena s klimatsko napravo, sefom, LED TV, mini barom, sušilcem za lase, sodobnim pohištvom in pametnim sistemom upravljanja, ki zagotavlja še večji občutek varnosti in intimnosti. Premium soba ima tudi balkon.

Poglejte ponudbe za vse sobe v poletnih terminih TUKAJ. 

2. GLAMPING VILLAGE TERME TUHELJ

Glamping Village Terme Tuhelj je svoja vrata odprl junija 2020. Sestavljen je iz 26 luksuznih, klimatiziranih in ogrevanih mobilnih hišk s prostornimi terasami, znotraj glamping vasi pa se nahajata tudi Wellness bazen z vodnimi masažami in otroški bazen z vodnimi atrakcijami. Znotraj glampinga so na voljo: 

Hiška Vita Loft je luksuzna mobilna hiška z dvema spalnicama in dodatnim ležiščem za otroka (raztegljiv kavč) ter kopalnico in straniščem. V hiški lahko bivajo 4 osebe. Hiška modernega stila, s svetlimi sobami s panoramskim oknom, vsebuje tudi kakovostno kuhinjo, pomivalni stroj, mikrovalovno pečico, 2 televizorja, talno gretje in sušilnik brisač.

Hiška Vita Family je luksuzna mobilna hiška za 6 oseb s 3 ločenimi sobami, kopalnico, straniščem in shrambo. Kuhinja vsebuje visoko kakovostno opremo (hladilnik, mikrovalovna pečica, pomivalni stroj …), dnevna soba pa ima TV in sedežno garnituro. Dostop do terase je možen neposredno iz dnevne sobe.

Hiška Vita Couple je idealna za 2 osebi. Hiška ima tudi dodatni spalni prostor za otroka (raztegljiv kavč), majhno čajno kuhinjo z umivalnikom, majhnim hladilnikom, mikrovalovno pečico in televizorjem.

Poglejte ponudbo za glamping TUKAJ! 

KAJ POČETI

Poleg nore vodne zabave, lahko v bližini term doživite še več nepozabnih trenutkov. Čudovito hrvaško Zagorje ponuja veliko izletov v okolici, ki bodo navdušili celo družino.

  • Zagreb in ZOO Zagreb
  • Dvorec Veliki Tabor
  • Krapina in muzej krapinskih neandertalcev
  • Kumrovec – rojstni kraj Tita
  • kmečki turizem Grešna Gorica
  • dvorec Trakoščan


POSEBNA PONUDBA + Nekdo od sledilcev bo dopustoval v Termah Tuhelj brezplačno!

Terme Tuhelj bomo obiskale med 10.-12.6.. Od tam se bomo javljale v živo na svojem Instagram kanalu in lahko nas boste povprašali, karkoli vas bo v zvezi s hotelom zanimalo. Nekoga od vas pa bomo na koncu razveselile z brezplačnim oddihom z družino v tem istem hotelu! 

Spremljajte projekt in posebno ponudbo
Naj družinska destinacija TUKAJ.

Posebno ponudbo za Terme Tuhelj za vse namestitve najdete TUKAJ!

 

Foto: Megabon

 

 

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja