Naj družinska destinacija

Zakaj Krk je in vedno bo idealna destinacija za morje z otroki?

Med iskanjem Naj družinske destinacije 2022 zagotovo nismo mogle mimo Krka. Gre za med Slovenci najbolj priljubljen otok, ker je blizu, ker ima čisto vodo in lepo naravo. Skupaj z Megabonom smo izbrale hotel Malin. Hotel sicer ni specifično družinski hotel, ampak ustreza vsem pogojem, ki smo si jih za Naj družinske destinacije zadali.

Hotel Malin sta zopet obiskali dve družini Mami blogerk: Blaž, Tjaša in dojenček Kris, ki ustvarjajo blog Midvakuhava.si in Anja, Uroš, Nina in Ian, ki ustvarjajo blog Maminamaza.si. Želeli so preveriti, kakšna je ponudba za najmlajše, mlajše in malo večje otroke. Vse izkušnje so live delili že v zgodbah na Instagramu, hotel Malin za morje z otroki pa priporočajo vsem, ki jim veliko pomenijo čista voda, morsko dogajanje, velike sobe v senci in atmosfera otoškega dopusta.

Kje spati? HOTEL MALIN

Hotel Malin ima svojo plažo, čudovito teraso z bazenom, udobne sobe, veliko igralnico in krasno lego ob mestecu Malinska. Sama stavba je že na pogled mogočna in krasno umeščena v okolje. Sobe so moderne, z balkoni ali terasami, ki večinoma gledajo proti morju. Do morja se spustiš po klančku, mimo parkirišča. Vmes ni ničesar drugega.

Spali smo v sobah v pritličju, ki so imele svoj atrij. To je upgrade ponudbe: PREVERI PONUDBO 

Sobe so prostorne, moderne in opremljene z vsem, kar potrebuje družina za dopust.
Čudovita zelena atmosfera ob morju.
Pogled skozi okno spalnice na atrij pred sobo.

KAJ POČETI?

PLAŽA

Plaža pod hotelom je betonska, so pa poskrbeli, da sta na njej dva velika peskovnika, nekaj igral in morski bazenček z nižjo vodo za otroke. Voda je kristalno čista, atmosfera s palmami in borovci pa sanjska. V smeri proti Malinski je več majhnih zaličkov s kamnitimi plažami. Če greste še naprej, do Haludovega, pa je tudi kar nekaj sence.

Peskovnik ob morju.

BAZEN

Bazen je povezan z notranjim in zunanjim delom. Notranji del je manjši, z nekaj ležalniki, na zunanjem delu pa je velika terasa, z velikim bazenom in manšim bazenčkom za otroke. Pogled z bazena na morje, je sanjski. Voda je topla.

Notranji bazenček.
Zunanji bazen.

PONUDBA ZA OTROKE

Hotel ima krasno igralnico in zunanja igrala. Igralnica je odlično opremljena, mi smo v njej preživeli kar nekaj časa in se kregali, ko smo morali ven. Na terasi je bazen za otroke, ki žal še ni bil odprt v času našega bivanja (je odprt v sezoni). Imajo posteljico za dojenčka (ob doplačilu), mini kuhnijski kotiček v sobah in stolčke za dojenčke v jedilnici. Všeč sta nam bila velika peskovnika na plaži.

SPREHODI DO MALINSKE

Mi smo se od hotela odpravili do središča Malinske, živahne marine. Pot je kratka, ob plaži, kjer se otroci radi ustavijo in zmečejo kamenčke v morje. V centru je trgovina, nekaj restavracij, lokalčkov in slaščičarn.

ZAPUŠČEN HOTEL HALUDOVO

Še malo naprej od Malinske, ob morju, stoji nekoč luksuzen hotel Haludovo. Danes je popolnoma zapuščen, prerašča ga rastlinje in blišč nekdanjih dni je že popolnoma zbledel. Z otroki ne priporočamo sprehoda po samem hotelu, saj ta razpada, je pa čudovita plaža pred hotelom, saj nudi precej sence.

NAŠA OCENA

Hotel Malin na Krku bi priporočili vsem družinam, ki so malo bolj zahtevne, kar se tiče lokacije hotela, urejenosti sob, bazena in ponudbe na splošno. Tistim, ki radi na plaži kaj dobrega pojejo in spijejo. Tistim, ki si želijo sodobno urejenih sob.

Hotel Malin bi priporočili tud tistim, ki se z vročine radi umaknejo v zavetje sence, tistim, ki so pripravljeni s sprehodi raziskati okolico in tistim, ki jim veliko pomeni atmosfera. V hotelu in okolici ni veliko sodobne, umetne animacije za otroke. So pa pesek, voda, kamenčki in sladoled.

 

Več utrinkov našega bivanja v Hotelu Malin si lahko ogledate TUKAJ.

Za ponudbo in cene in več informacij, se obrnite na Megabon, TUKAJ.

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja