Naj družinska destinacija

Naj družinska destinacija 2022: FAMILY HOTEL AMARIN

Mami blogerke iščemo dobre družinske destinacije! Ker so vikendi z družino vedno nekaj posebnega, ker širijo obzorja in zbližujejo odnose. Po Family hotelu Lišanj, Maslinica Resortu , Malinu na Krku, Crveni Luki, Termah Tuhelj, Istralandiji in Hotelu Garden Istra Plava Laguna, bomo obiskale že osmo NAJ DRUŽINSKO DESTINACIJO MESECA.

Ker bomo v letošnjem letu na lov za destinacijami odšle tudi čez mejo, nam pomaga Megabon

Pogoji, ki jih upoštevamo:

– Primerno za družine z majhnimi otroki
– Prostorna nastanitev z možnostjo otroške posteljice
– Veliko narave
– Zabava in zanimivosti v nastanitvi in okolici nastanitve
– Dobra kulinarična izkušnja
– Lahko dostopno z avtom in parkirno mesto za avto
– Mirna okolica
– Dobra animacija

Naša osma Naj družinska destinacija, ki jo bomo obiskale v mesecu oktobru, je FAMILY HOTEL AMARIN

ZAKAJ FAMILY HOTEL AMARIN ROVINJ?

Če ste starši, ste zagotovo že slišali za Hotel Amarin pri Rovinju. Slovi kot pravi raj za otroke, sanje za mamice in očke. Nismo še srečale starša, ki bi nazaj prišel nezadovoljen in vedno slišimo same presežke. Vedele smo, da Hotel Amarin absolutno mora na naš seznam Naj družinskih destinacij leta 2022! Sploh po tem, ko smo ga na zadnjem Family Fun Festu prvič videle malo bolj od blizu.

Všeč sta nam že sama lokacija hotela in prostor, ki ga obdaja! Čudovito morje, zeleni borovci, prostorno otroško igrišče, športna igrišča, sprehajalne poti in (tole moramo posebej izpostaviti) čistoča!

Family Hotel Amarin

Poleg tega gre za Family hotel, kar pomeni, da je prilagojen otrokom. Vse od prihoda, ko se otroci, medtem, ko starši urejajo check-in, lahko igrajo v posebni sobi polni mrež, do notranjih in zunanjih igral med bivanjem, posebno oblikovanih sob, animacij in kotička pri obrokih. Vse je narejeno tako, da je otrokom lepo.

V Family Hotelu Amarin vas čakajo številni zaprti in odprti bazeni za majhne otroke in dojenčke, otroški fitnes z opremo in programom vadbe, prilagojenim otrokom, številna inovativna igrišča na prostem v urejenih sredozemskih vrtovih, znanstveni kotiček, soba z igrami, ustvarjalnica, kino dvorana in druge vsebine za otroke v notranjosti kompleksa.

V Amarin Kids Clubu bodo vaši otroci v varnih rokah strokovnega osebja, najpogosteje poklicnih vzgojiteljev ali animatorjev, ki se nenehno izobražujejo za delo z otroki različnih starosti. Pri športnih aktivnostih bodo vaši otroki pridobivali novo znanje pod vodstvom strokovnjakov kineziologov z večletnimi izkušnjami.

NASTANITEV

Family Hotel Amarin se nahaja na zelenem polotoku s prekrasnim razgledom na staro mestno jedro Rovinja, je le 50 m oddaljen od plaže in 4 km od centra mesta. Sobe so prilagojene družinam. Vam bomo pa o tem več lahko povedale iz samega hotela.

Brezplačna oprema za dojenčke

Na voljo so vam otroške posteljice, previjalne mize, plenice, kotiček za pripravo kašic, vozički, kotiček za pripravo hrane v sobi, kahlice, video monitorji, grelniki stekleničk, grelniki vode…

POSEBNOSTI AMARIN HOTELA

Edinstven Amarin Kids Club

Animacijski program, razdeljen na več starostnih skupin (Baby Klub, Mini Klub, Junior Klub, Teen Klub), je skrbno zasnovan s celodnevnimi aktivnostmi, prilagojenimi starosti otrok. Na voljo (po predhodni rezervaciji) je tudi individualno varstvo otrok.

Wellness storitve za otroke

Otroško wellness območje s posebej zasnovanimi tretmaji za otroke in najstnike ter za družine in otroke z uporabo posebne kozmetike, namenjene nežni otroški koži, s prijetnim vonjem jagode, vanilje ali čokolade. Mini manikire in pedikure s široko paleto barv in bleščečih učinkov lakov Miss Nella, ki so brez škodljivih sestavin in vonjev.

Restavracijski kotiček za otroke

Family Hotel Amarin je prvi pravi družinam prilagojen hotel na Hrvaškem. To pomeni, da vključuje raznovrstno ponudbo vsebin in tudi hrane, ki je prilagojena tako malim kot velikim. Dojenčki lahko uživajo v sveže pripravljenih kašicah, otroci pa izbirajo med zdravimi jedmi v otroški samopostrežni ponudbi. Brezalkoholne pijače iz šankomata so vključene v ceno.

KAJ POČETI?

V Family Hotelu Amarin vas čakajo številni zaprti in odprti bazeni za majhne otroke in dojenčke, otroški fitnes z opremo in programom vadbe, prilagojenim otrokom, številna inovativna igrišča na prostem v urejenih sredozemskih vrtovih, znanstveni kotiček, soba z igrami, ustvarjalnica, kino dvorana in druge vsebine za otroke v notranjosti kompleksa.

Zunaj pa so na voljo čudovita otroška in športna igrišča, steze za kolesarjenje in sprehode, čudovita plaža in sprehajalna pot do mesta Rovinj.

Mislimo, da je nemogoče, da bi vam v Family Hotelu Amarin bilo dolgčas. Zabave ne bo nikoli zmanjkalo!

 

Nekdo od sledilcev bo dopustoval v Family Hotelu Amarin brezplačno!

Amarin Hotel bomo obiskale med 14.-16.10.. Od tam se bomo javljale v živo na svojem Instagram kanalu in lahko nas boste povprašali, karkoli vas bo v zvezi s hotelom zanimalo. Nekoga od vas pa bomo na koncu razveselile z brezplačnim oddihom z družino v tem istem hotelu!!! 

Spremljajte projekt in posebno ponudbo
Naj družinska destinacija TUKAJ.

Ponudbo za Family Hotel Amarin za vse vrste sob najdete TUKAJ!

 

 

Foto: Maistra.com

 

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja