Naj družinska destinacija

Hotel Garden Istra Plava Laguna je raj za aktivne družine!

Jesen na Hrvaškem je lahko čudovita, sploh, če ste ljubitelji aktivnih oddihov. Tek ali sprehodi ob morju, igrišča, ki končno niso več prevroča, možnosti za številne športne dejavnosti, kolesarjenje, notranji bazen in celo adrenalinski park. Vse to smo našli na naši sedmi Naj družinski destinaciji: Hotel Garden Istra Plava Laguna.

Hotel Garden Istra Plava Laguna sta obiskali dve družini Mami blogerk: Uroš Bitenc, ki ustvarja na Instagramu tukaj in Maša, ki ustvarja super vsebine tukaj. Želeli so preveriti, kakšen je Hotel Garden Istra Plava Laguna za najmlajše, mlajše in malo večje otroke. Vse izkušnje so live delili že v zgodbah na Instagramu, Hotel Garden Istra Plava Laguna pa  za počitnice z otroki pa priporočajo vsem, ki obožujejo aktivnosti na svežem morskem zraku.  

NASTANITEV

HOTEL GARDEN ISTRA PLAVA LAGUNA

Classic soba

Mi smo bivali v classic dvoposteljnih sobah z raztegljivim kavčem, na katerem so spali večji otroci. Za dojenčke smo v sobo dobili otroške posteljice. Sobe so prostorne, z lastno kopalnico in s pogledom ali na morje ali na bazen.

Ponudbo za classic sobe za oktober najdete TUKAJ

Na voljo pa so tudi večje sobe za 2 odrasla + 3 otroci

Povezana Classic soba je primerna za velike družine ali osebe, ki majo rade udobje. V njej sta 2 spalnici z dvema zakonskima posteljama in 2 raztegljiva kavča.

Ponudbo za sobe 2 odrasla + 3 otroci najdete TUKAJ

Poglejte ponudbe za vse sobe v poletnih terminih TUKAJ. 

 

NAŠI VTISI

HRANA

Izbira na samopostrežnem zajtrku in večerji je bila velika! Všeč nam je bilo tudi, da so imeli stolčke za majhne otroke.

OKOLICA

Hotel stoji blizu plaže. Do morja vodi čudovita promenada za sprehode in urejena cesta za kolesarje. Ob plaži se lahko sprehodiš do mesta, okoli hotela pa so številne možnosti za rekreacijo, preizkušanje v različnih športih in celo adrenalinski park.

BAZENI

Ker smo Hptel Garden Istra Plava Laguna obiskali izven sezone, nismo imeli priložnosti preizkusiti zunanjih bazenov. Nam pa je bil všeč notranji bazen, ki smo ga imeli skoraj samo zase.

IGRALNICI

Igralnica za majhne otroke ni velika, je pa ok za otroke do 4. leta. V hotelu je še ena igralnica za večje otroke, s poudarkom na arkadnih igrah.

KOMU PRIPOROČAMO HOTEL GARDEN ISTRA PLAVA LAGUNA?

Hotel Garden Istra Plava Laguna priporočamo družinam, ki obožujejo svež morski zrak in rade preživljajo veliko časa na prostem, med raznimi športnimi aktivnostmi. Destinacija je odlična izbira za kolesarje, adrenalinske navdušence in sploh vse neustavljive malčke in njihove starše.

 

Spremljajte projekt in posebno ponudbo
Naj družinska destinacija TUKAJ.

Posebno ponudbo za Hotel Garden Istra Plava Laguna najdete TUKAJ!

 

 

 

Foto: Maša Črešnik

 

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja