Naj družinska destinacija

Naj družinska destinacija 2022: Crvena Luka Resort

Mami blogerke iščemo dobre družinske destinacije! Ker so vikendi z družino vedno nekaj posebnega, ker širijo obzorja in zbližujejo odnose. Po Family hotelu Lišanj, Maslinica Resortu in Malin na Krku, bomo obiskale že četrto NAJ DRUŽINSKO DESTINACIJO MESECA.

Ker bomo v letošnjem letu na lov za destinacijami odšle tudi čez mejo, nam pomaga Megabon

Pogoji, ki jih upoštevamo:

– Primerno za družine z majhnimi otroki
– Prostorna nastanitev z možnostjo otroške posteljice
– Finančno dostopna opcija
– Veliko narave
– Zabava in zanimivosti v nastanitvi in okolici nastanitve
– Dobra kulinarična izkušnja
– Lahko dostopno z avtom in parkirno mesto za avto
– Mirna okolica
– Dobra animacija

Naša četrta Naj družinska destinacija, ki jo bomo obiskale v aprilu, je CRVENA LUKA RESORT. 

ZAKAJ CRVENA LUKA RESORT?

Odločili smo se, da se iz Istre in Kvarnerja odpravimo še malo nižje, v Dalmacijo, ki ima prav tako veliko za ponuditi družinam. Čeprav je več vožnje, so nekatere prednosti tako čudovite, da je vredno. Crvena Luka resort ustreza naštetim pogojem. Predvsem nas je navdušila družinska ponudba z velikim družinskim apartmajem, zaprtostjo zaliva in bližina Fun parka Biograd.

Crvena Luka Resort se nahaja približno 30km južno od Zadra, v bližini mesta Biograd na Moru. Nahaja se  3 km južno od centra mesta, v peščenem zalivu, obkroženem s stoletnim borovim gozdom. Je v celoti obnovljen resort s štirimi zvezdicami. Vizija lastnikov je bila narediti majhen luksuzen resort, namenjen obiskovalcem prefinjenega okusa, ki si želijo uživati v miru in naravi. 

NASTANITEV

Družinski apartma za 6 oseb!

Navdušil nas je družinski apartma, ki sprejme 6 oseb! Namenjen je največ štirim odraslim in dvema otrokoma. To pomeni, da lahko na dopust v isti apartma odide velika družina z več otroki, družina z dvema otrokoma in babico ter dedkom ali pa celo dve družini s po enim otrokom.

Apartmaji se nahajajo v pritličju ali prvem nadstropju, le 30-50 m od morja. Vsi imajo dve spalnici, veliko dnevno sobo z raztegljivim kavčem in popolnoma opremljeno kuhinjo.

Poglejte ponudbo za apartma TUKAJ!!!

Čudovite Superior sobe 

Če vam je apartma prevellik, lahko izberete tudi nastanitev v hotelski Superior sobi z balkonom. Primerna je za 4 osebe – 2 odrasli in 2 otroka. Je prostorna, svetla in udobna, s čudovitim razgledom na naravo.

Preverite ponudbo za Superior sobo TUKAJ.

KAJ POČETI?

Animacija in ponudba za otroke

Medtem ko lahko starši uživajo ob koktajlu in zvokih morja, je za otroke dobro poskrbljeno. V Resortu deluje Mini klub, ki dnevno ponuja vrsto različnih aktivnosti za otroke vseh starosti. Animacijo so v letošnjem letu še dopolnili in prilagodili zahtevam družinam.

V Resortu stoji veliko otroško igrišče, proti koncu meseca maja pa bodo odprta tudi popolnoma nova zunanja igrala! V ponudbi imajo tudi varstvo za otroke od 3 do 12 let in po želji ponujajo posteljice in otroške stolčke.

Športne aktivnosti

Obiskovalci se lahko zabavajo in uživajo v zunanjem in notranjem bazenu (odvisno od sezone), zunanjem in notranjem fitnessu, vodnih športih (odvisno od sezone), terenu za mini golf, igrišču za nogomet in tenis, se potapljajo ali tečejo na stezah za tek.

Fun Park Biograd

Blizu resorta se nahaja Fun Park Biograd, zabava za vso družino!

Nepozabne dogodivščine

Biograd na Moru je obkrožen s številnimi nacionalnimi parki in parki narave, kot so NP Kornati, NP Krka, NP Paklenica, PN Velebit, PN Vransko jezero. Med bivanjem v Crveni Luki lahko torej doživite različne izlete in ekskurzije, panoramske izlete,  jahanje konja in ribarjenje na Vranskem jezeru in jadranje.

Uživanje ob vodi

Crvena Luka Resort je miren resort, ki bo navdušil z naravo in morjem. Dnevi v vodi na notranjem ali zunanjem bazenu ter v samem morju, bodo dopustniško popolni.

POSEBNA PONUDBA OD 13.-16.5.!!! + Nekdo od sledilcev bo dopustoval v Crvena Luka Resort brezplačno!

Crvena Luka Resort bomo obiskale med 13.-16.5.. Od tam se bomo javljale v živo na svojem Instagram kanalu in lahko nas boste povprašali, karkoli vas bo v zvezi s hotelom zanimalo. V tem času bo veljala tudi POSEBNA PONUDBA, ki bo možna za nakup IZKLJUČNO v času našega bivanja na destinaciji!  Nekoga od vas pa bomo na koncu razveselile z brezplačnim oddihom z družino v tem istem hotelu! 

Spremljajte projekt in posebno ponudbo
Naj družinska destinacija TUKAJ.

 

Foto: Megabon

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja