Naj družinska destinacija

NAJ DRUŽINSKA DESTINACIJA: ISTRALANDIA

Mami blogerke iščemo dobre družinske destinacije! Ker so vikendi z družino vedno nekaj posebnega, ker širijo obzorja in zbližujejo odnose. Po Family hotelu Lišanj, Maslinica Resortu , Malinu na Krku, Crveni Luki in Termah Tuhelj, bomo obiskale že peto NAJ DRUŽINSKO DESTINACIJO MESECA.

Ker bomo v letošnjem letu na lov za destinacijami odšle tudi čez mejo, nam pomaga Megabon

Pogoji, ki jih upoštevamo:

– Primerno za družine z majhnimi otroki
– Prostorna nastanitev z možnostjo otroške posteljice
– Finančno dostopna opcija
– Veliko narave
– Zabava in zanimivosti v nastanitvi in okolici nastanitve
– Dobra kulinarična izkušnja
– Lahko dostopno z avtom in parkirno mesto za avto
– Mirna okolica
– Dobra animacija

Naša šesta Naj družinska destinacija, ki jo bomo obiskale v avgustu, je ISTRALANDIA

ZAKAJ ISTRALANDIA?

Tokrat smo naredile izjemo in namesto vikend oddiha izbrale enodnevni izlet. Kam bi si cela družina ob zaključku poletja želela na enodnevni izlet? Nekam blizu, kjer se poletje še ni končalo! Kjer je veliko vode in zabave. Istralandia je ogromen vodni park, kjer bo vsak član družine prišel na svoj račun. Zajema 4,5 tisoč kvadratnih metrov vodnih površin in skrbi tako za tiste, ki so željni adrenalina, kot tiste, ki si želijo bolj umirjene vodne zabave. Ker v Istralandio radi hodijo tudi Slovenci, smo rekle, da jo preizkusimo iz prve roke.

Zabava za najmlajše

Poskrbljeno je za vse od najmanjših otrok! Ti bodo najbolj uživali v bazenu Kids Jumping Pool, ki predstavlja vodno oazo zabave in obilice smeha, ali v Spray Kids Areni, ki ponuja zabavo z interaktivnimi škropilniki in igralnico. Otroški velik in plitek bazen je idealen za varno in brezskrbno zabavo otrok vseh starosti. Otroke bodo zabavali vodni grad, gusarska ladja, tobogan z več stezami in posebne igralnice na vodi – žaba, hobotnica in klovn, pod katerimi se tuširajo.

Za starše

V priljubljenem Family Poolu boste s svojimi otroki uživali tudi starši. Ne spreglejte hidromasažnega bazena, ki je sestavljen iz dveh sklopov, povezanih s slapom. Zabavajte se na mnogih vodnih toboganih, na skakalnici in v posebnem bazenu s prozorno steno.

Za ljubitelje adrenalina

Istralandia je poskrbela tudi za ljubitelje adrenalina, ki bodo zagotovo prišli na svoj račun. Spustite se po najvišjem toboganu s prostim padom na Hrvaškem, ki meri kar 27m, preizkusite svoj pogum v zaprtem toboganu Black kamikaza, zadržite dih v toboganu Space rocket ali pa se s prijateljem spustite s Flying boats. Hiter srčni utrip zagotovoljen.

Dan v vodnem parku Istralandia

V vodnem parku Istralandia lahko preživite cel dan, saj vam je poleg nore vodne zabave na voljo kar 10 različnih lokalov in restavracij. Ne pozabite na zaščito pred soncem, brisačo in kopalke, vse ostalo pa vas že čaka v vodnem parku Istralandia!

Nekdo od sledilcev bo s svojo družino v Istralandii užival brezplačno!

Istralandio bomo obiskale 17.8.2022. Od tam se bomo javljale v živo na svojem Instagram kanalu in lahko nas boste povprašali, karkoli vas bo zanimalo. Nekoga od vas pa bomo na koncu razveselile z brezplačno dnevno družinsko vstopnico (2 odrasla in 2 otroka)! 

Spremljajte projekt in nagrado igro
Naj družinska destinacija TUKAJ.

Ugodnejše celodnevne karte za Istralandio (od 1.-15.9.2022)
najdete TUKAJ!

Foto: Megabon

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja