Mamica razmišlja

JESENSKE 4: Laura Mercina Rak (Arhimama)

Laura Mercina Rak oz. Arhimama je ena naših novejših pridobitev. V tem precej kratkem času je postala priljubljena zaradi lepih fotk in zaradi tem, ki jih odpira brez dlake na jeziku. Z nami je delila svoje najljubše jesenske stvari.

Zakaj obožuješ jesen?

Jesen obožujem, ker se takrat svet začne umirjati. Iz kaosa poletnih počitnic, ko je kar “nujno” da si v konstantnem pogonu, se narava umiri in ohladi in ti kar sama ponudi možnost bolj sproščenih aktivnosti in umirjenega druženja.

Kaj jeseni počnete z otroki ob popoldnevih? 

Jeseni, ko je lepih dni manj prav te še bolj cenimo. Sprehodi po naravo, odpadajoče jesensko listje, nabiranje kostanja. V hladnejših deževnih dneh pa predvsem velika mera valjanja po kavču s knjigami in igro.

Kaj delaš ob jesenskih večerih?

Ob jesenskih večerih najraje pijem vročo čokolado in si pogledam kakšno serijo (The good doctor, Greys anatomy, Queens gambit, Sex life) ali pa s Simonom izmenjujoče tekmujeva v kakšni računalniški igrici iz 80ih.

Kateri je tvoj najljubši jesenski izlet? 

Moj najljubši jesenski izlet je definitivno na tastov vikend v Posavje se odklopit, pa na Grič pri klevevžu kjer se lahko v teh hladnih dneh vseeno kopaš v naravnem termalnem izviru.

 

Arhimamo Lauro Mercino Rak lahko spremljaš na -> njenem Instagramu. 

 

PREBERI ŠE: SIMPLE: Smo slovenske mamice pripravljene na to kuharsko knjigo?

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja