Naj družinska destinacija IZLETI IN POTOVANJA

NAJ DRUŽINSKA VIKEND DESTINACIJA: TERME TOPOLŠICA

Mami blogerke iščemo dobre družinske destinacije! Ker so vikendi z družino vedno nekaj posebnega, ker širijo obzorja in zbližujejo odnose. Zato bomo v letu 2019 vsak mesec obiskale po eno družinsko destinacijo, ki ustreza našim pogojem za
NAJ DRUŽINSKO DESTINACIJO MESECA.

Na koncu leta bomo skupaj med vsemi mesečnimi destinacijami izbrali 
NAJ DRUŽINSKO DESTINACIJO LETA 2019. 
Tu vas bomo povabili k sodelovanju, saj več glav več ve in več izkušenj več pove. A o tem več ob koncu projekta.  

Pogoji, ki jih upoštevamo:
– Primerno za družine z majhnimi otroki
– Prostorna nastanitev z možnostjo otroške posteljice
– Finančno dostopna opcija
– Veliko narave
– Zabava in zanimivosti v okolici nastanitve
– Kulturno doživetje
– Dobra kulinarična izkušnja
– Lahko dostopno z avtom in parkirno mesto za avto
– Mirna okolica, da ni preveliko gneče
– Otrokom prijazno


Naša sedma izbrana družinska destinacija, destinacija meseca avgusta, se nahaja v srcu narave in ustreza vsem našim pogojem:
TERME TOPOLŠICA 


V Termah Topoščica gostje lahko izbirajo med dvemi vrstami nastanitve. Tistim, ki imajo radi hotelsko udobje, je na voljo hotel Vesna. Sobe so prostorne ter lepo urejene in nudijo čudovit razgled na park ali bazene.

Če pa ste radi bolj umaknjeni od hotelskega vrveža, bodo za vas primerni družinski apartmaji, ki se nahajajo čisto blizu osrednjega hotelskega kompleksa. Hiške so energijsko varčne in grajene iz okolju prijaznih materialov, nam pa je najbolj všeč, da ima vsaka svojo 

teraso z mizico in stoli oziroma balkon z ležalniki. Medtem, ko otroci tekajo po travnikih, ki obdajajo hiške, imajo tako starši tudi malo časa za kakšno kavico v miru. 

Iskreno pa bo verjetno prostega časa bolj malo, saj se v samih termah in okolici ogromno dogaja. Zlasti v poletnem času so seveda najbolj zanimivi bazeni s termalno vodo, zunanji bazenski kopleks pa resnično nudi vse, v čemer otroci najbolj uživajo – celo napihljive samoroge ☺.

Zakaj še obiskati Terme Topolšica? 

  • Ker boste razvajali tudi svoje brbončice. Na voljo so vam restavracija hotela Vesna z okusnimi samopostrežnimi zajtrki, večerjami in kosili, v okviru katerih boste lahko poskusili tradicionalne dobrote, lokalne kulinarične posebnosti in sezonske jedi. Zagotovo vas ne bo razočarala tudi restavracija Luna z a la carte ponudbo specialitet po izboru chefa Luke Božiča.
  • Ker boste kavico lahko spili v prijetni kavarni, kjer so letos uvedli tudi kavarniške večere. Tam lahko uživate skupaj z otroki ali pa se oni medtem odpravijo na kino večer.  
  • Ker vam nudijo uživanje v mirnem okolišu, kjer se lahko odpravite tudi na sprehode ali pa si pri njih sposodite električno kolo ter se odpeljete raziskovat okolico. Za piko na I vam lahko pripravijo tudi piknik košaro in ne dvomimo, da ne bi celotna družina uživala v pikniku v naravi.
  • Nenazadnje tudi zato, ker k pravemu oddihu sodi tudi nekaj trenutkov samo za mamice in tudi te vam nudijo v Termah Topolšica. Uživate lahko v različnih masažah, wellnessu in savnah, športno zagreti očki pa bodo na svoj račun prišli v fitnesu.


 

Mami blogerke se bomo na lastne oči prepričale o prednostih in slabostih destinacije, v vikendu od 16.- 18. 8., ko bosta Terme Topolšica obiskali Anja (Maminamaza) in Tina (Travel, Food and all things Good), in s svojimi skupaj štirimi otroki iz prve roke preizkusili destinacijo. Njuno raziskovanje lahko spremljate na našem Instagramu -> www.instagram.com/mamiblogerke_slovenija/ 

Ko se vrneta, pa bosta podrobno opisali, kaj sta ugotovili, kako destinacija izpolnjuje vse zastavljene pogoje, kaj jima je bilo najbolj všeč in kaj najmanj (če kaj).

Zelo veseli bomo vašega sodelovanja – vprašajte, kar vas zanima, svetujte jima, kaj naj preizkusita in pomagajte izbrati NAJ DRUŽINSKO VIKEND DESTINACIJO 2019.

Več o termah si lahko preberete tukaj: https://www.terme-topolsica.si/.

 

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja