Naj družinska destinacija

Naj družinska destinacija 2022: Hotel Malin na Krku

Mami blogerke iščemo dobre družinske destinacije! Ker so vikendi z družino vedno nekaj posebnega, ker širijo obzorja in zbližujejo odnose. Po Family hotelu Lišanj in Maslinica Resortu, bomo obiskale že tretjo NAJ DRUŽINSKO DESTINACIJO MESECA.

Ker bomo v letošnjem letu na lov za destinacijami odšle tudi čez mejo, nam pomaga Megabon

Pogoji, ki jih upoštevamo:

– Primerno za družine z majhnimi otroki
– Prostorna nastanitev z možnostjo otroške posteljice
– Finančno dostopna opcija
– Veliko narave
– Zabava in zanimivosti v nastanitvi in okolici nastanitve
– Dobra kulinarična izkušnja
– Lahko dostopno z avtom in parkirno mesto za avto
– Mirna okolica
– Dobra animacija

Naša tretja Naj družinska destinacija, ki jo bomo obiskale v aprilu, je hotel na med Slovenci najbolj priljubljenem hrvaškem otoku: HOTEL MALIN NA KRKU. 

ZAKAJ HOTEL MALIN NA KRKU?

Med svoje Naj družinske destinacije moramo zagotovo umestiti destinacijo na med Slovenci najbolj priljubljenem otoku na Hrvaškem. Hotel Malin je ena izmed najboljših izbir, ko je govora o namestitvi na otoku Krku. Nudi preverjeno kvaliteto in storitve na visoki ravni, zaradi katerih ima hotel vodilno mesto in naziv najboljšega hotela v Malinski. Obkrožen je z morjem, skrit med zelenjem in samo 5 minut hoda oddaljen od centra Malinske.

Prepričali so nas tudi bližina, cena, čudovita igralnica, bazeni s pogledom na morje, velike sobe in pričanja o zelo dobri hrani.

NASTANITEV

Zaradi svoje skrbne urejenosti, je postal eleganten in udoben hotel za vse generacije. Na novo urejene sobe in luksuzni apartmaji, restavracije in bari, zasebna plaža s posebnimi ugodnostmi za otroke, manjša luka s možnostjo priveza ladij, ljubeznivo in strokovno osebje ter posebej izdelana dodatna ponudba programov in dogodkov je po meri sodobne družine.

Poleg lokacije čisto ob morju in pogleda na celoten Kvarner, se v hotelu Malin ponašajo tudi s ponudbo domačih jedi in otoških delicij. Med drugim se ta vikend veselimo dnevov špargljev! 

Več o nastanitvi in cenah si lahko preberete TUKAJ.

KAJ POČETI?

Malinska na Krku je čudovita lokacija za družine. Na voljo je več dejavnosti, ki bodo hkrati sprostile in umirile vse družinske člane. Domov bodo odšli polni novih vtisov.

 • preživite dan ob bazenu
 • raziskujte plažo
 • obiščite mesto Malinska, kjer si lahko ogledate Frančiškanski samostan
 • raziskujte podvodni svet s polpodmornico
 • obiščite zapuščen hotel Haludovo
 • sprehodite se po Rajski šetnici
 • najemite čoln
 • raziskujte otok s kolesi
 • obiščite mesto Krk
 • privoščite si pojedino v restavraciji Mulino
 • uživajte na soncu na enem izmed najbolj priljubljenih otokov na Hrvaškem

 

Mami blogerke se bomo na lastne oči prepričale o prednostih in slabostih destinacije, v vikendu od 15.- 17.4., ko bosta Hotel Malin obiskali Anja (Maminamaza.si) in Tjaša (Midva kuhava), in s svojimi skupaj tremi otroki iz prve roke preizkusili destinacijo. Njuno raziskovanje lahko spremljate na našem Instagramu -> www.instagram.com/mamiblogerke_slovenija/ 

Ko se vrneta, pa bosta podrobno opisali, kaj sta ugotovili, kako destinacija izpolnjuje vse zastavljene pogoje, kaj jima je bilo najbolj všeč in kaj najmanj.

Zelo veseli bomo vašega sodelovanja – vprašajte, kar vas zanima, svetujte jima, kaj naj preizkusita in pomagajte izbrati NAJ DRUŽINSKO VIKEND DESTINACIJO 2022.

Več o odlični ponudbi za Hotel Malin preberite TUKAJ.

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja