Naj družinska destinacija

NAJ DRUŽINSKA DESTINACIJA: PREKMURSKA VAS AJDA

Mami blogerke iščemo dobre družinske destinacije! Ker so vikendi z družino vedno nekaj posebnega, ker širijo obzorja in zbližujejo odnose. Zato bomo v letu 2019 vsak mesec obiskale po eno družinsko destinacijo, ki ustreza našim pogojem za
NAJ DRUŽINSKO DESTINACIJO MESECA.

Na koncu leta bomo skupaj med vsemi mesečnimi destinacijami izbrali 
NAJ DRUŽINSKO DESTINACIJO LETA 2019. 
Tu vas bomo povabili k sodelovanju, saj več glav več ve in več izkušenj več pove. A o tem več ob koncu projekta.  

Pogoji, ki jih upoštevamo:
– Primerno za družine z majhnimi otroki
– Prostorna nastanitev z možnostjo otroške posteljice
– Finančno dostopna opcija
– Veliko narave
– Zabava in zanimivosti v okolici nastanitve
– Kulturno doživetje
– Dobra kulinarična izkušnja
– Lahko dostopno z avtom in parkirno mesto za avto
– Mirna okolica, da ni preveliko gneče
– Otrokom prijazno

Naša peta izbrana destinacija, destinacija meseca junija, se nahaja v Zgornji savinjski dolini, in ustreza vsem našim pogojem:
PREKMURSKA VAS AJDA.

 

 

Med prostranimi polji in livadami, kjer vas prebudi oglašanje štorkelj in brenčanje čebel ter brbotanje črne termo-mineralne vode, stoji Prekmurska vas Ajda. Nove očarljive lesene hiške s svojim udobjem in svetlostjo vabijo k počitku in raziskovanju ravne pokrajine, polne čudovitih dogodivščin.

Prekmurska vas Ajda je nova pridobitev Term 3000- Moravskih toplic, velikega kompleksa hotelov in apartmajev, s številnimi bazeni in velikim vodnim parkom. Nahaja se ob hotelu Ajda in Termah 3000 in nudi najbolj optimalen kompromis med udobjem, luksuzom in zasebnostjo.

 

Dan v Prekmurski vasi Ajda se začne s posedanjem na terasi ob kavi. Otroci se medtem lovijo med drevesi na bližnjem travniku in že komaj čakajo, da se odpravite v vodni park, ki je le za lučaj oddaljen od hišk. Po raznovrstnem zajtrku v hotelu Ajda, se potopite v vodni svet in preizkusite zabavne tobogane. Tudi za manjše otroke ne bo zmanjkalo zabave, mamice in očki pa si lahko vzamete nekaj minutk v eni od počivalnic ali v topli termalni vodi.


Za kosilo obiščete eno od številnih domačih prekmurskih gostiln in si vzamete nekaj trenutkov za raziskovanje zanimivega Prekmurja ali pa si odpočijete kar v hiški. Dnevni prostor s teraso v pritličju je kot nalašč za čudovite družinske trenutke. Popoldne lahko v goste povabite še prijatelje in si pripravite prekmurski piknik. Otroci lahko uživajo na novem igrišču ali pa se odpravijo na senzorično pot.

 

 

Ko se dan umiri, se na terasi priležeta dobra knjiga in kozarček prekmurske kapljice. Po doživetjih polnem dnevu pa se boste v zgornjem nadstropju zazibali v prijeten spanec na blazinah, polnjenih z ajdovimi luščinami.

 

Zakaj še izbrati Prekmursko vas Ajda?

 • Ker ponuja pravo prekmursko dogodivščino
 • Ker skrbi za zabavo otrok in staršev
 • Ker so terme 3000 eden izmed najlepših in največjih termalnih parkov v Sloveniji
 • Ker imajo široko izbiro wellness storitev s prekmurskim pridihom
 • Ker je v okolici toliko zanimivega za vso družino: Expano park, Vulkanija, Mlin na Muri, Tropski vrt, Vinarium, Bukovniško jezero, Luštna domačija, čokoladnica Passero, Goričko in še in še in še.
 • Ker je prekmurska kulinarika vrhunska
 • Ker lahko bivanje popestrite s kolesarjenjem ali hojo po prekmurskih ravnicah
 • Ker imajo vsakodnevno animacijo za otroke, maskota Štrk Viki pa skrbi za splošno veselje vseh obiskovalcev
 • Ker nudijo posebne popuste za družine
 • Ker se boste zagotovo še vrnili. Večkrat.

 

Mami blogerke smo Terme 3000 obiskale pred nekaj leti, ko hišk še ni bilo in že takrat je bila naša izkušnja odlična:

 

Mami blogerke se bomo na lastne oči prepričale o prednostih in slabostih destinacije, v vikendu od 6.- 8. 9., ko bosta Prekmursko vas Ajda obiskali Anja (Maminamaza) in Tina (Travel, Food and all things Good), in s svojimi skupaj štirimi otroki iz prve roke preizkusili destinacijo. Njuno raziskovanje lahko spremljate na našem Instagramu -> www.instagram.com/mamiblogerke_slovenija/ 

Ko se vrneta, pa bosta podrobno opisali, kaj sta ugotovili, kako destinacija izpolnjuje vse zastavljene pogoje, kaj jima je bilo najbolj všeč in kaj najmanj (če kaj).

Zelo veseli bomo vašega sodelovanja – vprašajte, kar vas zanima, svetujte jima, kaj naj preizkusita in pomagajte izbrati NAJ DRUŽINSKO VIKEND DESTINACIJO 2019.

Več o Prekmurski vasi Ajda si lahko preberete tukaj: PREKMURSKA VAS AJDA

 

Mogoče ti bo všeč tudi ...

1 Komentar

 1. … [Trackback]

  […] Informations on that Topic: mamiblogerke.si/2019/09/potepanja/top-druzinska-destinacija/prekmurska-vas-ajda/ […]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja