VZGOJA Igre

Safari pri nas doma

Mi smo družina, ki je vedno v pogonu in imamo sršene v riti, kar pomeni da smo veliko v avtu, na letalu in veliko hodimo naokoli. Tako da k boljši volji vseh priporomorejo igrice. Pa ne na tablici ali telefonu, ker se le-teh ne želiva posluževati ravno oz. zares minimalno, ampak družabne igrice. In kadar nimamo nobenih planov in ostanemo doma, lahko ob dolgčasu postanemo rahle sitke ritke.

Val ima 3 leta in pobarvanke, nalepke pa kakšne mini igračke niso dovolj. Njemu avtomobilčki nikoli niso bili zanimivi, pobarvanke so le pet minut aktualne, tako da vedno znova odkrivamo nove stvari.

Prišel je spomin in hitro zanimanje odšlo, sedaj pa so na vrsti družabne igrice.

Ker smo bili že na veliko safarijih in v Keniji skoraj da živimo v njem, so nam živali zelo blizu in tale igrica “Zmečkane glave” več kot nalašč za nas.

 

Krokodili so Valu fascinantni, sploh ker sva mu povedala da so to živali še iz časov dinozavrov, kar je sploh uau, saj so neke vrste dinozavri.

Pri Dexyco Slovenija sva imela ogledanih že veliko družabnih iger, igra  “Zmečkane glave” je pa kot nalašč za nas. Sliši se nasilno, vendar ob pravi razlagi to ni. 

Lačni krokodili lovijo hecne noje, ki skrivajo svoje glave v zemljo in s kladivom v rdeči in modri barvi se udari rdečega ali modrega noja, ko pokuka iz zemlje in mu zasveti prave barve lučka. Najina razlaga je, da so lačni krokodili na lovu za noji in da jih je treba pofočkat kar se da veliko, da zmagaš.

Igrica je nadvse zabavna in mi pravimo da imamo safari kar doma, sploh pa je zabavna zraven melodija in še posebej, ko pofočkaš noja.

Več o super družabni igri pa: TUKAJ 

 

Objava je nastala v sodelovanju z njaboljšim ponudnikom družabnih iger: DEXYCO

Nina Puhek

Nina Puhek je mamica, ki je svoje življenje preselila v Kenijo. Ustvarja Fluffy Princess medtem ko kofetka, raziskuje Afriko in lovi svojega 3-letnika.

Nina Puhek

Nina Puhek je mamica, ki je svoje življenje preselila v Kenijo. Ustvarja Fluffy Princess medtem ko kofetka, raziskuje Afriko in lovi svojega 3-letnika.

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja