Rastemo z Lidlom

Rastemo z Lidlom

Že od trenutka, ko začnemo o otroku sploh razmišljati, se hitro znajdemo pred mariskaterim vprašanjem oz. izzivom: “Mi bo šlo, bom dober starš, kako naj ravnam, ko me otrok ne uboga, katere kašice so najboljše, kdaj mora moj otrok znati pisati…?” Spisek izzivov je neskončen in pri njihovem premagovanju nas ne more nihče nadomestiti. Mamica in očka sta tista, ki se odločita, tista, ki bosta kriva za uspeh ali neuspeh.

To težo bremena čutimo vsi starši, a hkrati smo noro iznajdljivi, predvsem pa se skupaj z našimi otroki tudi sami učimo in napredujemo. Vsak nov izziv je sicer res da vedno težji, a naše sposobnosti premagovanja so vedno boljše, vedno močnejše.

Skupaj z našimi otroki namreč rastemo tudi mi.

Če si ob tej rasti pomagamo še med seboj, pa bo pot še veliko lažja, predvsem pa bolj zabavna in manj osamljena.

RASTEMO SKUPAJ 

ANJA

Mamica dveh otrok, kmalu šestletne Nine in dobro leto starega Iana, se srečuje s tipičnimi izzivi mamice dveh majhnih otrok. Od vrtca, prvih znakov trme in odnosov med sorojenci do kroničnega pomanjkanja časa zaposlene mame. Letos jeseni jo čaka še en, popolnoma nov izziv: stati ob strani prvošolki.

Svoje misli ob organizaciji družinskega časa in pripravah ter vstopu v šolo, bo delila z vami in upala, da skupaj najdemo najučinkovitejše rešitve. Verjame v podporo skupnosti, povezovanje in širjenje informacij, in strogo obsoja vsakršno tekmovanje in individualizem. Njeni zapisi vam bodo segli v srce, saj se boste v njih hitro našli, predvsem pa vam bo sporočila, da nikoli niste sami.

Spremljate jo lahko TUKAJ

ANDRAŽ

Očka male princeske Julije, ki bo poleti upihnila drugo svečko, je poznan po svojem humornem pogledu na svet in preprostih, moških rešitvah pri spopadanju z izzivi. A v navidez enostavnih rešitvah, ki vas bodo marikdaj nasmejale, tiči nežna razmišljujoča duša očeta, ki bi za svojo hčerko premikal gore.

Svoje misli ob izzivih, ki pritičejo dinamični vzgoji malčka, bo delil z vami in upal, da nas nasmeje, obenem pa nam da misliti, da je možno tudi drugače. Predvsem tako, kot najbolj ustreza nam in našim otrokom. Mimogrede nas bo še opomnil, da si delimo lep planet, ki ga lahko skupaj zavarujemo pred pretečimi nevarnostmi in povedal, da brez žene Mance ne bi bilo nič.

Spremljate ga lahko TUKAJ 

RASTEMO Z LIDLOM 

Lidl Slovenija s svojimi kakovostnimi izdelki skrbi za popolno podporo vsem staršem in njihovim otrokom. S svojim naborom izdelkov vse od pleničk, čistilnih robčkov in vatk, skozi vso potrebno otroško kozmetiko, okusne kašice in prigrizke, vse do didaktičnih lesenih igrač in bombažnih oblek, se je že večkrat izkazal kot odličen sopotnik in podpornik.

Skupaj z Anjo in Andražem se podaja na pot izzivov, kjer bodo vsi ti skrbno premišljeni izdelki za otroke prišli še kako prav.

Spremljajte nas na Lidl Slovenija!

PRVI STARŠEVSKI IZZIV: “Da se mu/ji ne bo kaj zgodilo!”

V prvem starševskem izzivu bosta Anja in Andraž razmišljala o zaščiti otroka. Kje je meja med zaščito in kontrolo, kako se spopadata z nezaupanjem in kje se konča skrb za varnost in začne tako imenovano “helikoptersko starševstvo”.

Kaj misliš, je to zate izziv? Si pretirano zaščitniški ali misliš, da to ne obstaja? 

Veseli bomo tvojega mnenja! 

Anjino in Andraževo razmišljanje boš lahko prebral/a kmalu!

 

Anja Oman
Maminamaza.si | Spletna stran

Anja Oman je mamica dveh otrok, ustvarjalka bloga www.maminamaza.si in ustanoviteljica Mami blogerk, ki verjame v dobro vseh ljudi, sočutje, podporo in srčnost. Obožuje otroke in vse povezano z njimi.

Anja Oman

Anja Oman je mamica dveh otrok, ustvarjalka bloga www.maminamaza.si in ustanoviteljica Mami blogerk, ki verjame v dobro vseh ljudi, sočutje, podporo in srčnost. Obožuje otroke in vse povezano z njimi.

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja