Umetnost in kultura Priporočamo

Kako podpremo otrokov imunski sistem ob ponovnem odprtju vrtca in šole

Pa so se končno vsi otroci vrnili nazaj v vrtce in prvo triado osnovne šole. Glasen smeh, živahni pogovori in splošen vrvež odmevajo naokoli in vsi smo srečni in veseli, da se spet počasi vračamo v normalo in držimo pesti, da bo ta trajala.

So pa s prvimi tedni vrtca in šole že na vidiku prvi smrkavi noski, zato je tokrat posebej pomembno, da podpremo otrokov imunski sistem.

Kako podpremo otrokov imunski sistem

  • dovolj spanja (otrok do 6. leta potrebuje 12 ur spanca, do 12. leta pa vsaj 10)
  • gibanje na svežem zraku
  • izogibanje stresnim situacijam (nekatere so neobhodne kot npr. šola, vstop v vrtec)
  • uravnotežena prehrana
  • naravna hranila za boljšo podporo imunskemu sistemu. Mami blogerke se po pomoč na tem področju obračamo na naravno lekarno z linijo otroških izdelkov Fitobimbi.

 

Naravna hranila za dolgoročno podporo imunskemu sistemu

Naravna hranila igrajo pomembno vlogo pri podpori imunskemu sistemu. Z redno prehrano teh hranil danes zaužijemo premalo, zato otrokom (in odraslim seveda) priskočijo na pomoč prehranska dopolnila. Fitobimbi naravna lekarna za otroke se ponaša z linijo prehranskih dopolnil, ki vsebujejo najpomembnejša naravna hranila, od preventive do prve kurative. Več o posameznem izdelku v nadaljevanju, tukaj pa prebereš več o naravnih hranilih. Preberi VEČ

Fitobimbi naravna lekarna za otroke ponuja edinstvene naravne rešitve razvite za otroke, po tradicionalnih recepturah naših babic. Za njimi je že več kot 40 let znanstvenih raziskav iz področja fitoterapije, njihovi izdelki pa so prisotni na več kot 30 mednarodnih trgih. V Sloveniji so že 14 let ena izmed najljubših izbir staršev (in otrok). Njihovi izdelki vsebujejo naravne sestavine, brez GSO, brez umetnih barvil in umetnih sladil.

Fitobimbi IMUNO

Pri ponovnem odhodu v vrtec in šolo uporabljamo Fitobimbi IMUNO, ki s svojimi sestavinami podpre delovanje otrokovega imunskega sistema..

 

Zakaj priporočamo Fitobimbi IMUNO

  1. Fitobimbi IMUNO je kombinacija naravnih učinkovin (med katerimi je njimi ena najboljših naravnih rešitev za podporo imunskemu sistemu – opnasti grahovec, ki prispeva k telesni obrambi proti zunanjim vplivom in šipek, ki prispeva k dvigovanju odpornosti.), mineralov (cink in baker) in vitaminov (E, B6). Ta kombinacija deluje skupaj v sinergiji (njihova učinkovitost/vpliv na imunski sistem se, ko jih jemljemo hkrati ne sešteva, ampak multuplicira).
  2. Fitobimbi IMUNO je razvit neposredno za otroke, saj se imunski sistem odraslega in otroka razlikujeta. Tako ne gre samo za zmanjšano dozo, ki bi bila sicer namenjena odraslemu. Ko se otrok rodi, njegov imunski sistem še ni zrel, temveč se mu šele razvija. Otroški imunski sistem se razvija več let v njegovo otroštvo in se uči bojevanja s tujki in okužbami.
  3. Ker ima okus po jabolčnem soku, ga otroci radi vzamejo. Vsi naši otroci ga jemljejo enkrat dnevno, zjutraj.

 

Fitobimbi IMUNO je odlična podpora našim otrokom, ki naj se čimbolj brezskrbno in veselo igrajo in odkrivajo nove otroške čarobne svetove. S kodo MAMI10 v spletni trgovini TUKAJ nakupujete ceneje. <3 

Fitobimbi ECHINAX

Če smo s preventivno prepozni, priporočamo Fitobimbi ECHINAX, ki s svojimi naravnimi sestavinami lajša simptome prehlada.

Na varen način lahko pomirimo otrokov prehlad, ker izdelek Echinax vsebuje naravni vir vitamina C iz šipka, ki podpira organizem v času prehladnih obolenj, in druge izvlečke rastlin, kot so ameriški slamnik, sibirski ginseng in črni bezeg, ki podpirajo obrambo telesa in so učinkovita pomoč v času prehlada in okrevanja. Peroralni suspenziji je dodan še velik odmerek cinka in bakra, ki sta nujno potrebna za pravilno delovanje imunskega sistema.

 

 

Fitobimbi ECHINAX  je odlična podpora našim otrokom, ki naj se čimbolj brezskrbno in veselo igrajo in odkrivajo nove otroške čarobne svetove. S kodo MAMI10 v spletni trgovini TUKAJ nakupujete ceneje. <3 

 

Fitobimbi VITAMIX

Za piko na i uporabljamo še Fitobimbi Vitamix, ki vsebuje 11 vitaminov in rastlinskih izvlečkov za otroke. Uporabljamo ga kot dodatek k prehrani, za zadosten vnos vitaminov. Še posebej pride prav zato za bolj »izbirčne« otroke ali pa v zimskem obdobju, ko je naša prehrana že v osnovi manj raznolika.

 

Fitobimbi VITAMIX je odlična podpora našim otrokom, ki naj se čimbolj brezskrbno in veselo igrajo in odkrivajo nove otroške čarobne svetove. S kodo MAMI10 v spletni trgovini TUKAJ nakupujete ceneje. <3 

 

Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Sanofarm 

 

 

 

 

 

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja