Priporočamo

Fitobimbi Zanzi: Naravna zaščita kože za mirne poletne dni in noči

 

Mislimo, da ga ni starša, ki ne bi poznal izdelka Fitobimbi Zanzi, ki skrbi za naravno zaščito otroške kože v poletnih dneh in nočeh. Zaradi naravnih sestavin ga začnemo uporabljati že v nosečnosti in potem postane naš zvesti družinski spremljevalec.

Otroška linija Fitobimbi je zanesljiva izbira staršev že 14 let, razvita po tradicionalnih recepturah naših babic. Nekaj naših najljubših izdelkov Fitobimbi linije smo vam že predstavili (klikni: Naravno in učinkovito nad prehladna obolenja: Imuno in Echinax in Kako podpremo otrokov imunski sistem ob ponovnem odprtju vrtca in šole), tokrat pa predstavljamo 2 izdelka za zaščito kože, ki sta aktualna predvsem v toplih poletnih dneh in nočeh: 

FITOBIMBI ZANZI BABY 0+ , naravna zaščita kože z rastlinskimi izvlečki citronele, sivke, melise, cedre, oljem andirobe in neemovim oljem, ki je bil razvit za dojenčke in malčke.

FITOBIMBI ZANZI FAMILY 3+, naravna zaščita kože z eteričnimi olji citronele, geranije, sivke, verbene, melise, evkalipta in z neemovim oljem, ki je bil razvit za otroke od 3. let dalje ter odrasle.

Fitobimbi Zanzi 0+ in Fitobimbi Zanzi 3+

Zakaj Fitobimbi ZANZI?

Me ga uporabljamo že vrsto let, predvsem Zanzi Baby 0+, ki smo ga uporabile za naše dojenčke in malčke, ki imajo posebej občutljivo kožo in se nam je zdelo odgovorno uporabiti izdelek, ki kožo ščiti na naraven način. Pršilo nanesemo neposredno na otrokovo kožo, zvečer pa tudi malce na voziček in posteljico. Zaradi prijetnega vonja ni spanec nič otežen.

NARAVNO

  • Edinstvena sestava bogata z naravnimi sestavinami, ki zagotavljajo dolgotrajno učinkovitost.

UČINKOVITO za VSO DRUŽINO

  • ZANZI BABY 0+  pršilo poskrbi za naravno zaščito kože že od rojstva dalje.
  • ZANZI FAMILY 3+ pršilo poskrbi za učinkovito zaščito kože za vso družino.

VARNO 

  • Brez DEET, brez alkohola, umetnih barvil, arome, mentola, parabenov in naftnih derivatov.
  • Pršilka brez potisnega plina.
  • Dermatološko testiran.
  • Testiran na nikelj.

DODANA VREDNOST

  • Ne masti, ne pušča madežev in se hitro vpije.
  • Prijetnega vonja.

Pršilo Fitobinbi Zanzi postane pomembna vsebina v vsaki mamini torbi o zgodnjega poletja naprej. Mamice in očki otroško (in svojo) kožo odgovorno zaščitimo z naravnimi izdelki in skrbimo za redne nanose na sprehodu po gozdu ali travniku in ob večerih ter nočeh, da te potekajo mirneje in ščitijo kožo.

Prepričane smo, da nam boste za ta nasvet hvaležni! Za vsa vprašanja in dodatne informacije o uporabi smo vam na voljo na www.instagram.com/mamiblogerke_slovenija/. In ne pozabite na kodo za popust!!!!

PRIPOROČAMO! Fitobimbi Zanzi lahko z našo kodo MAMI10 kupiš TUKAJ

 

 

 

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja