Rastemo z Lidlom

Ideje za kreativno preživljanje prostega časa z Zdravkom Lidlom

Mami blogerke vedno iščemo nove ideje za kreativno preživljenja prostega časa. V času družbene izolacije pa so te še toliko bolj potrebne, saj si želimo možgane ohraniti aktivne in ustvarjalne, rokice in nogice pa pridno zaposlene.

Ena od strani, k nam pri idejah priskoči na pomoč, je spletna stran Zdravka Lidla, simpatičnega Lidlovega ambasadorja, ki skrbi za zdravo in dinamično življenje naših najmlajših. Nikoli mu ne zmanjka idej za recepte, igre in ustvarjalne delavnice.

Jerca se je ta teden lotila Zdravko Lidlove ideje za ustvarjanje iz wc rolic in zamaškov, ki jo najdete na strani TUKAJ.

Nekaj naših najljubših aktualnih idej: 

  1. Velikonočna kokoška (KLIK ZA NAVODILA)

Veliko časa, ki ga imamo na voljo, lahko izkoristimo za učenje šivanja! Z nekaj vaje bo tudi letos velikonočna miza pisana in čudovita, kot mora biti.

2. Korenčkovi kolački

Korenčka nima rad samo velikonočni zajček. Obožujejo ga tudi vsi otroci. Sploh, če se pojavi v korenčkovih kolačkih 🙂

3. Stojalo za šolske potrebščine (KLIK ZA NAVODILA)

Šolanje od doma je trenutna realnost. Da bo šolski kotiček lepše urejen, ga lahko uredimo s tole super idejo, za katere potrebujete nekaj praznih konzerv (tudi ne problem trenutno, ne? 🙂 )

 

4. Pravljični vrt  (KLIK ZA NAVODILA)

Mini pravljični vrt, v katerem lahko živijo vsi naši prijatelji, je odlična ideja za vse, ki pogrešajo družbo in se radi vživljajo v vloge. Naš vrt lahko vključuje tudi vrtec in šolo in igrišče 🙂

5. Zdravkove TV kuharije (KLIK ZA RACEPTE)

Zdravko Lidlu vedno znova uspe deliti recepte, ki so primerni za otroške rokice. Med našimi najljubšimi so polnjeni krompir iz pečice, sladoledne lučke in zelenjavni čips.

6. Igre na zraku (KLIK ZA IDEJE)

Tudi na domačem vrtu je možnosti za igro veliko! Znate izdelati 3 v vrsto iz kamenčkov in palic? Poznate igro Lačni Velikonočni zajček? Hop, hop, hop po ideje 😉

 

 

 

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja