Priporočamo

Ste že slišali za Zollipops sladkarije, ki so zdrave za zobe?!

Mami blogerke se trudimo, da ne bi promovirale nezdrave hrane, kaj šele sladkorja in sladkarij! Ampak, v testiranje smo dobile Zollipops sladkarije, ki so drugačne od navadnih! So namreč brez sladkorja in zdrave za zobe! Pa še noro okusne povrhu!

Sanje majhne deklice

Zollipops sladkarije so iznajdba sedemletne deklice Aline. Alina je od nekdaj oboževala sladkarije, seveda pa ne tudi vseh sitnosti, ki jih te prinesejo s sabo. Zamislila si je, da bi obstajale zdrave sladkarije, ki bi bile dobre za zobe in bi jih lahko jedla kadarkoli bi hotela. Uspelo ji je in danes z Zollipops sladkarijami razveseljuje otroke po svetu.

Sladkarije za zdrave zobe

Zollipops so okusne sladkarije napolnjene s ksilitolom, eritritolom, stevio in drugimi naravnimi sestavinami, nasmehu prijaznimi, ki so pravzaprav dobre za naše zobe!

Sestavine v Zollipops®, Zolli®Drops in Zaffi®Taffy naravno delujejo z našim organizmom, da pomagajo zmanjšati kislost in uravnotežijo pH v ustih. Po obroku ali sladkem prigrizku lahko naša usta postanejo zelo kisla. To kislo okolje daje majhnim pošastim vse, kar potrebujejo, da domujejo in širijo zobno gnilobo ter slabijo oz. mehčajo zobno sklenino. Z zmanjšanjem kislosti lahko odvzamemo moč tem malim bakterijskim pošastim! Zob se tudi hitreje demineralizira, zaradi česar so močnejši in trši.

10% dobička iz ZolliCandy in Milijon (zdaj 2M) Zollipops lizik je namenjenih podpori zobozdravstveni vzgoji v šolah in kvalificiranih organizacijah INICIATIVA MILIJON NASMEHOV.

Okusne veganske sladkarije brez sladkorja in glutena

Zolli®pops in Zolli®Drops so brez sladkorja, brez GSO, brezglutena, brez mleka, veganski, košer in narejeni z naravnimi okusi in barvami. Nam so bile zeeeelo dobre in hitro jih je zmanjkalo 🙂

Zolli lizike lahko najdete TUKAJ.

Zolli bonbone pa TUKAJ.

Nam so vse Zolli sladkarije fantastičnega okusa, sploh priporočamo izvrstne lizike in bonbone Zolli Caramelz.

Več o Zolli sladkarijah si lahko preberete TUKAJ. 

 

Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Zollicandy Slovenija, ambasadorji: Mami v taktu, Zmedena mami, Jure Marolt, Larin svet, Z ljubeznijo, Mama., Na maminem planetu, Nika Britovšek in Mama kuha.

 

 

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja