Naj družinska destinacija

Naj družinska destinacija 2022: MASLINICA RESORT

Mami blogerke iščemo dobre družinske destinacije! Ker so vikendi z družino vedno nekaj posebnega, ker širijo obzorja in zbližujejo odnose. Tudi v letu 2022 bomo obiskale 10 družinskih destinacij, ki ustrezajo našim pogojem za NAJ DRUŽINSKO DESTINACIJO MESECA.

Ker bomo v letošnjem letu na lov za destinacijami odšle tudi čez mejo, nam pomaga Megabon

Pogoji, ki jih upoštevamo:

– Primerno za družine z majhnimi otroki
– Prostorna nastanitev z možnostjo otroške posteljice
– Finančno dostopna opcija
– Veliko narave
– Zabava in zanimivosti v nastanitvi in okolici nastanitve
– Dobra kulinarična izkušnja
– Lahko dostopno z avtom in parkirno mesto za avto
– Mirna okolica
– Dobra animacija

Naša druga Naj družinska destinacija, ki jo bomo obiskale v marcu, je raznolik resort v Rabcu: MASLINICA RESORT

ZAKAJ MASLINICA RESORT?

Hrvaška se pri ponudbi za družine razvija v pravo smer. Maslinica Resort ima vse, kar družina potrebuje za vrhunski oddih, poln raznoraznih aktivnosti. Maslinica resort stoji tik ob morju, nudi različne oblike nastanitve – od hotela 4* do kampa. Ima notranje in zunanje bazene, urejeno plažo, teniška igrišča, mini golf… in animacijo za otroke!

Ob petkih in sobotah zvečer poteka Mini disco (za goste hotela in goste kampa), ob sobotah dopoldan pa Mini klub s priljubljeno maskoto, s katero otroci ustvarjajo, se igrajo in zabavajo.

Imamo občutek, da nas bo oddih pri njih popeljal v naše otroštvo. Ko je pomembno, da smo skupaj, ko je na voljo veliko za zabavo, hkrati pa animacija ne prevzame časa za naše druženje. Obetamo si veliko morja, veliko počitka in veliko zabavnih skupnih trenutkov v bazenu in pod oljkami.

NASTANITEV

Maslinica resort je velik resort, tik ob morju, manj kot 4 km od srednjeveškega mesta na hribu – Labina. Čeprav so v resortu na voljo tudi kamp in mobilne hiške, smo mi izbrali bivanje v hotelu. Maslinica Resort nudi nastanitev v treh hotelih – Hotelu Narcis 4*, Hotelu Hedera 4* in Hotelu Mimosa Lido Palace 4*.
Ko rezervirate svoj oddih pri Megabonu, še ne veste, v katerem hotelu boste nastanjeni. Tako zaenkrat tega ne vemo niti mi. So pa vsi hoteli drug ob drugem, vsi imajo 4*, notranji dostop do notranjega bazena in vključeno animacijo.

KAJ POČETI?

Maslinica resort je idealna izbira za družine z majhnimi otroki, saj aktivnosti preprosto ne bo zmanjkalo. Posebej zabavno je tu poleti, ker v poštev pride en kup morskih aktivnosti, vsi zunanji bazeni in čudovita plaža. Skozi celo sezono pa ne izpustite:

  • raziskovanja plaže pristne Istre
  • obiska mediteranskih mest Rabca in Labina
  • mini golfa
  • kolesarjenja po zaledju Istre, ki je polno oljk
  • okušanja lokalne istrske kulinarike
  • animacije za otroke – mini klub in mini disco
  • notranjega bazena
  • sprehodov ob morju
  • SPA cone in savn
  • vožnje s turističnim vlakcem


Mami blogerke se bomo na lastne oči prepričale o prednostih in slabostih destinacije, v vikendu od 25.- 27.3., ko bosta Maslinica resort obiskali Anja (Maminamaza.si) in Tjaša (Midva kuhava), in s svojimi skupaj tremi otroki iz prve roke preizkusili destinacijo. Njuno raziskovanje lahko spremljate na našem Instagramu -> www.instagram.com/mamiblogerke_slovenija/ 

Ko se vrneta, pa bosta podrobno opisali, kaj sta ugotovili, kako destinacija izpolnjuje vse zastavljene pogoje, kaj jima je bilo najbolj všeč in kaj najmanj.

Zelo veseli bomo vašega sodelovanja – vprašajte, kar vas zanima, svetujte jima, kaj naj preizkusita in pomagajte izbrati NAJ DRUŽINSKO VIKEND DESTINACIJO 2022.

Več o odlični ponudbi za Maslinica resort preberite TUKAJ.

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja