Navdih

Mami blogerke smo preizkusile: Nov napitek Oraketa

Na police je prišla sveža novost iz Radenske: vitaminski napitek Oraketa. Kot mamice in očki, ki vedno komaj čakamo, da svojim otrokom lahko ponudim pijače, ki so polne vitaminov, smo bili prvi v vrsti za preizkušanje.

Vitaminski instant napitek Oraketa, ki izhaja iz blagovne znamke Ora, je plod lokalnega razvoja in izdelek slovenske proizvodnje, kar nam je seveda še bolj všeč.

Juretu se jo je tako mudilo preizkušati, da je nekaj Orakete zletelo kar v zrak.

Oraketa se ponaša s kar 10 vitamini in najvišjim sadnim deležem v kategoriji. To nas je razveselilo. Otroci lahko spijejo 1 napitek dnevno, odrasli in otroci nad 10 let pa 2. In se tako napolnijo z vitamini in energijo za cel dan.

Izak je bil nad Oraketo navdušen in jo je ocenil s čisto desetko.

Na trgovskih policah in posebnih »raketnih« izpostavitvah potrošniki najdejo privlačna 800-gramska pakiranja v treh okusih: pomaranča, limona in exotic. 

Vsi trije okusi, so na voljo tudi v gostinskih lokalih, v 19-gramskih porcijskih pakiranjih, ki so postrežena na edinstven način.

»S prav posebno postrežbo – v Oraketa kozarcu, s priloženo žličko in pladnjem – ustvarjamo nov ritual, ki je okolju bolj prijazen, saj ne uporabljamo slamic. Nagovarjam vsakega gosta, naj si vzame čas in postane med tem ritualom “Oraveden“, ter najde za vsak okus svojo pravo mero vitaminsko-sadnega doživetja,« je dodal Primož Rok Puppis, vodja blagovne znamke Oraketa.

Vsak ima svojega favorita, kar se okusa tiče.

Več o Oraketi in našem preizkušanju lahko poiščeš na Instagramu Mami blogerke. Prav posebej pa je Oraketa navdušila našo Nino, ki je s hčerko Zaro pripravila čudovit z Oraketo navdihnjen ustvarjalni video. Kaj sta izdelali? Ja raketo, seveda 🙂

Klik na sliko za video 😉

 

Več o Oraketi si lahko preberete na www.oraketa.si <3 . Veselo preizkušanje novega slovenskega izdelka vam želimo! Naj bo jesen polna vitaminov! 

 

Trije novi okusi, 10 vitaminov in največ sadja: Oraketa.

 

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja