Navdih

Jasna Kuljaj (mini intervju)

1. Kako ste preživeli korona počitnice doma?
Ker smo ljubitelji narave, smo se za pet tednov preselili k staršem na Dolenjsko. Zaprti v ljubljanski stolpnici bi verjetno zelo trpeli.
2. Kako so potekala snemanja med korono za vašo oddajo Črni Peter na Planet TV ?
Nekako smo se znašli. Preselili smo se ven in na prostem uprizorili par pravljic, kjer smo si dali duška v različnih vlogah. Komaj čaka to soboto, ko bodo gledalci videli našega Kekca!, kjer pa igram Pehto!
3. Kdaj se oddaja predvaja oz. jo lahko gledamo in kakšna tema bo v oddaji ta teden?
To soboto, 30. 5. ob 20h na Planet tv bo na sporedu oddaja Pri Črnem Petru v Kekčevi deželi. Vlogo Kekca je odigral Ranko Babić, vam povem, da takega Kekca še niste videli (smeh). To bo res zabava za vso družino. In veliko dobre glasbe bo!
4. Ali že komaj čakate na prave počitnice oz. kakšen kratek oddih, ki ne bo le doma? Kam boste šli najprej?
V Jasna resort. Prav v resortu Jasna so prijazno sodelovali z nami med snemanjem, nam pustili, da smo nekaj glasbenih točk posneli ob jezeru, nam skuhali kavico, pustili uporabo garderobe itd. Res so se izkazali z gostoljubjem in tole vabilo, da preživim vikend z Mami blogerkami me je prav prijetno presenetilo, saj sem se z jezera Jasna komaj dobro vrnila in že grem nazaj! (smeh). Super, saj bom lahko v miru uživala, v soboto pa si bomo lahko skupaj ogledale oddajo Pri Črnem Petru.
5. A tako, Jasna v Jasni , mi gremo potem kar s tabo, če si za 🙂  Kam pa planirate na počitnice poleti? Ali že imate plane?
Planov še ni, kakšen skok na morje se nam bo upam posrečil, a mene najbolj vleče svežina slovenskega zraka in kopanje v naših jezerskih vodah.
Hvala, Jasna! Komaj čakamo druženje ta vikend! 
Tudi ti greš lahko z nami in Jasno na jezero Jasna v Jasna resort ? Poišči nagradno igro na našem Facebooku ali Instagramu in sodeluj! Žrebanje bo 27.5.2020 ob 20.00!

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja