1. Zakaj pišem blog?
Pisati sem ga začela po Eminem rojstvu oziroma bolj konkretno ob uvajanju goste hrane. Sprva sem se zadeve lotila zelo šolsko in uvajala gosto hrano precej po aktualnih smernicah. Vse skupaj mi je bilo zelo basic in dolgočasno, zdelo se mi je, da sem bila ves dan v kuhinji in samo nekaj pasirala in kuhala…Takrat sem se odločila, da vse žalostne spasirane kašice zamenjam s konkretnimi, tudi na oko privlačnimi obroki in Emi se je takrat dejansko bistveno bolj odprl apetit, jaz pa sem v pripravljanju njenih obrokov začela uživati in nastal je blog Mama kuha.
2. Moja najljubša tema za pisanje:
Kako združiti enostavnost s kvaliteto in privlačnim videzom jedi. Moji recepti so enostavni, hitri in kar je meni zelo pomembno – primerni so za celo družino. Mamice velikokrat nimamo časa, vedno se nam nekam mudi, vedno je nekdo lačen ali pa je zunaj sonček in ga je treba izkoristiti itd.  Takrat nam pridejo prav nasveti, kako čim hitreje pripraviti obrok, ki pa bo obenem nahranil tudi izbirčnega atija in utrujeno mamico.
3. Kot mama sem:
Simple. Zelo uživam v tej vlogi, pravzaprav vedno bolj. S svojo Emo se povezujeva ob ustvarjanju v kuhinji, obiskujeva razne aktivnosti in se veliko druživa z velikimi in malimi prijateljicami ter prijatelji. Znam biti tudi stroga, saj mi meje veliko pomenijo in ne “padam” na žalosten pogled. No, skoraj nikoli… 🙂 Trudim se biti predvsem dobra mama in nisem prestroga do sebe, ker sem le tako lahko najboljša verzija sebe.
4. Moja služba je: 
Sem full time mamica & žena, trenutno na porodniški. Občasno delam na raznih s kulinariko povezanih projektih in eventih, istočasno pa kot avtorica receptov pišem svojo prvo kuharsko knjigo za najmlajše.
5. Moj življenjski moto:
Mali ljudje se ukvarjajo z ljudmi, veliki pa z idejami.