1. Zakaj pišem blog?
Že od malih nog rada pišem, s pisanjem si služim tudi kruh in veliko prijateljic mi je reklo, da bi morala naše družinske dogodivščine – predvsem utrinke s potovanj in moževe recepte, deliti tudi z drugimi. Pa sem rekla: zakaj pa ne in nastal je blog.
2. Moja najljubša tema za pisanje:
najrajši pišem o potovanjih in izletih, kamor se odpravimo kot družina. Zdi se mi, da s tem ustvarjam tudi čisto posebne spomine za svoja otroka. Če pa s kakšno dobro idejo ali nasvetom pomagam tudi kakšni bralki, pa seveda še toliko boljše!

3. Kot mama sem:
mislim, da sem predvsem ljubeča, saj stavek RAD/-A TE IMAM, v naši družini dnevno večkrat uporabimo vsi, sem pa na trenutke tudi stroga (vsaj moja sedemletnica pravi tako ). Veliko časa preživim z otrokoma – radi beremo, rišemo, ustvarjamo, smo skupaj na igrišču … z očkom pa otroka rada tudi kaj skuhata.

4. Po poklicu sem:
urednica in novinarka. Sem diplomirana kulturologinja, ki že petnajst let dela v revijalnem tisku. Trenutno sem urednica revij Moj svet in Dom2, delam pa tudi kot novinarka revij Avenija, Bodi zdrava in Top. Svoje delo obožujem!

5. Moj življenjski moto:
ne sekiraj se zaradi stvari, ki jih ne moreš spremeniti. Uživaj življenje!

BLOG: https://travelfoodgood.com/