1.Zakaj pisem blog?
Blog pisem, ker bi rada z drugimi delila vse sladkosti in tegobe, ki jih prinaša življenje in kako to vpliva na družinsko življenje ter name kot mamo. In četudi so stvari včasih videti brez izhoda, bi vedno rada poudarila, da se vse zgodi z razlogom in nas na koncu čaka nekaj lepšega. Kadar pa nam stvari gredo kot po maslu in uživamo na polno, pa ne pozabimo biti hvaležni in pomagati drugim. Upam, da bom s svojimi zapisi pomagala drugim, drugi pa meni.

2.Moja najljubša tema za pisanje? 
Moja najljubsa tema je tista, ki mi v tistih dneh ali tisti dan ne gre iz glave in jo premlevam. Lahko je to naporno najstništvo, odvajanje od plenic, skrb za otroka s posebnimi potrebami,… Vedno in povsod pa me spremlja tudi ustvarjalna žilica in ta bo vedno nekje prisotna. V taki ali drugačni obliki.

3. Kot mama sem..

za mojo najmlajšo sem VSE na svetu, za starejšega najstnika pa tečna, zoprna in non stop se derem. 🙂 .. Sama bi rekla, da sem zabavna, polna idej, ustvarjalna in preveč zaščitniška.

4. Po poklicu sem,

Trenutno sem po poklicu mamica, saj sem po  drugi porodniški izgubila službo. Po izobrazbi sem magistra javne uprave, ki je delala 12 let v javni upravi, sedaj pa poskušam zaplavati v zasebne vode.

5. Moj življenski moto:

It’s never too late for you.