1. Zakaj pišem blog?
Ker je pisanje način, da spoznam samo sebe in svoje občutke, ki so ravno v tem napornem in hkrati čudovitem obdobju izjemno intenzivni in pomembni, saj verjamem, da mi kažejo pravo pot.

2. Najljubša tema za pisanje:
Ker sem mamica dvema navihanima fantoma, ki mi predstavljata ves moj svet, sta prav onadva nit vsakega mojega zapisa, ki je ne glede na vse vedno iskren in iz srca. To je vedno vodilo, ki ga poskušam uresničevati od prve do zadnje besede zapisa.

3. Kot mama sem: 
Rekla bi, da v prvi vrsti zahtevna in stroga (a vseeno ljubeča in strpna), saj želim svoja sinova že od samega začetka učiti pravih vrednot in delavnosti. Materinstvu se v celoti posvečam in predajam, saj me njuna ljubezen in nasmeh na obrazu neskončno osrečujeta.

4. Po poklicu sem:
Diplomirani sanitarni inženir, izobrazba, ki sem jo pred osmimi leti pridobila na zelo zanimivem in raznolikem študiju Zdravstvene fakultete. Vse od takrat sem zaposlena kot promotor zdravja v javni inštituciji. Z bloganjem sem pričela marca 2016 in ob koncu tega istega leta ob izdaji rokovnika za mamice ustanovila podjetje, ki mi danes ob redni zaposlitvi nudi velik občutek zadovoljstva.

5. Moj moto: 
Bodi to kar si, ostalih je že tako preveč!

FB: https://www.facebook.com/maminaoff/
Blog: http://maminaoff.si/
IG: https://www.instagram.com/maminaoff/