1. Zakaj pišem blog? 
S pisanjem bloga sem začela na svoji foto spletni strani ob začetku druge nosečnosti, z namenom, da se približam svojim strankam. Počasi sem ugotavljala, da moji zapisi postajajo mami-blogerski, zazdeli so se mi preveč oddaljeni od fotgrafiranja. Tako sem naredila novo spletno stran, kamor lahko umestim vse mami teme, ki mi padejo na pamet. Še vedno ostaja moj osnovni cilj približati se svojim potencialnim strankam, da me bolje spoznajo. Poleg tega je blog postal tudi moj filter za sproščanje in sredstvo za ustvarjanje. V marsikatero temo vezano na starševstvo se tudi poglobim in mogoče kakšni mamici malo skrajšam pot do zanimivih informacij. 

2. Moja najljubša tema za pisanje
so naši izleti, vsakdanji dogodki in razmišljanja, vse skupaj zaokroženo z lepimi, profesionalnimi fotografijami in Projektom 365.

3. Kot mama
bi svoj stil vzgoje umestila nekam med sočutno in malo bolj strogo. Smo tudi zelo aktivna družina, veliko se ukvarjamo s športom in hodimo na izlete. Velikokrat sem z otroki sama in to mi ni nobena ovira pri tem, da kam gremo. Po drugi strani sem tudi zelo sproščena in me ne moti, če so otroci umazani – zelo spodbujam samostojno igro in nevodene motorične aktivnosti na prostem.

4. Po poklicu sem
univerzitetna diplomirana pravnica, po duši pa fotografinja in ustvarjam pod imenom Mateja Tamše – fotografija.

5. Moj moto je:
Počasi, korak za korakom in s postavljanjem dosegljivih ciljev se daleč pride.

BLOG: www.maminakvadratinpol.si
FOTO: www.matejatamse.si
IG: https://www.instagram.com/mateja.tamse_mami2inpol/
FB FOTO: https://www.facebook.com/mateja.tamse.fotografija/
FB: https://www.facebook.com/maminakvadratinpol/