Jure:
1. Zakaj pišem blog? 
Pisati sem začel, ker sem imel preveč prostega časa in sem veliko bral. Ko sem pisal kakšne osladne reči svoji dragi, ji je bilo to všeč. Potem sem svoje pisanje preizkusil na večjem vzorcu in sem tudi v večini dobil lepe kritike, zato pišem dalje. Ker je to moj osebni filter, ki skrbi za to, da sem vedno v ravnovesju.
2. Najraje pišem o
tistih malenkostih, ki jih ponavadi spregledamo, v večini primerov pa osmišljajo srečno življenje. Včasih odkrijem kaj novega, spet drugim brcnem v temo. Ampak vseskozi raziskujem.

3. Kot očka sem…
Zabaven starš, ki je noro zaljubljen v svojega otroka. Če sva skupaj, je čisto vse v redu.

4. Po izobrazbi
in tudi v praksi sem novinar. Sicer sem še rekreativni ljubitelj in praktikant mnogih športnih disciplin, rad dobro jem in stremim k odkrivanju vsega, kar ima vsaj malo hedonističnega pridiha.

5. Moj moto
je, da so najboljši piškoti Moto, ki jih raje kot z mlekom poplaknem s pivom.
 
Tjaša:
1. Zakaj pišem blog? 
K pisanju bloga me je vzpodbudilo moževo pisanje. Vedno bolj sem si želela tudi sama deliti svoje misli z bralci, ter jim predstaviti našo družinico in mojega zornega kota. Ker sem kreativna in rada vedno nekaj ustvarjam, resnično uživam ob pripravljanju zapisov.
2. Najraje pišem o
svojem pogledu na materinstvo, o tem kako me je rojstvo hčerke spremenilo in izpopolnilo. Rada pišem tudi o modi in ustvarjanju.
3. Kot mama sem…
Zdi se mi, da v vlogi mame iz dneva v dan rastem kot oseba. Postajam potrpežljiva, razumevajoča in tudi odločna. Hčerkica mi pomeni cel svet in trudim se, da ob skrbi zanjo ne pozabim popolnoma tudi na sebe.
4. Po poklicu sem…
Zaposlena sem na dveh visokih šolah, kjer poučujem kot predavateljica in delam na projektnem raziskovalnem delu.
5. Moj življenski moto
Svoj moto nosim na roki v obliki tatuja in pravi: Je vois la vie en rose.