Blog pišem zato, da se izpovem. Po dveh (skoraj) zaporednih porodniškah mi vse prevečkrat manjka odrasle družbe in, ker sem oseba, ki težko zadrži občutke v sebi, jih vedno raje zapišem in delim s svetom. Večinoma so zapisi realni, pristni in iskreni, da lahko tudi ostali vidijo, da življenje ni Instagram in, da smo vsi v istem zosu.

Najraje pišem v navalu čustev, dobrih ali slabih, o trenutnih in vsakodnevnih življenjskih situacijah, ki me premaknejo do te mere, da lahko eksplodiram, če zadeve ne zapišem.

Kot mama sem, celo na lastno presenečenje, izredno materinska. Iz kraljice zabav sem se v trenutku prelevila v najbolj skrbno, ljubečo, topline polno, “vsebomstorilazasvojeotroke” mamo. Delujem po principu sočutne vzgoje, ker otrokom želim prihraniti skakanje iz ene skrajnosti v drugo, ki sem ga bila deležna sama.

Izobrazba pri meni ne nosi teže, nisem sledila svojim sanjam zato sem opustila šolanje na fakulteti za upravo. Večino delovnih izkušenj imam v administraciji, s katerimi sem zaključila v prvi nosečnosti. Od takrat sem po poklicu Mama.

Vse kar počneš v življenju naj bo iskreno. Iz srca ❤️

BLOG: https://dijanakricka.com/
FB: https://www.facebook.com/dijanakrickablog/
IG: https://www.instagram.com/d.i.j.a.n.a_k/