NASTANEK BLOGA IN TEME NA BLOGU
Blog sem začela pisati januarja 2015, ta se je spontano razvil iz portala namenjenega nosečnicam in mamicam po porodu.
TEME: Nosečnost, Materinstvo, Vzgoja, Ustvarjanje, Recepti, Podpora staršem, Ideje in nasveti, Izleti in potovanja

ZAKAJ PIŠEŠ BLOG? 
Blog pišem z namenom, da bi pomagala mamicam v težkih trenutkih, da bi jih navdihnila v lepih trenutkih in jim dala vedeti, da niso same! Vse smo iz mesa in krvi in vse imamo najraje na svetu svoje male mamine maze. Na blogu pišem o vzgoji, o materinstvu, ustvarjanju, idejah, nsoečnosti, pa tudi o aktualnih temah.

NAJLJUBŠA TEMA ZA PISANJE?
Moja najljubša tema za pisanje je tista, ki se me v določenem trenutku dotakne do te mere, da ob pisanju komaj zadržujem solze. Ponavadi so to občutki mamice, ki se znajde pred kakšnim izzivom. 

KOT MAMA SEM…
Kot mama verjamem, da sem sočutna in realna, po eni strani zelo zahtevna, po drugi pustim veliko svobode. Veliko mi pomenita kultura (veliko beremo, hodimo v gledališče, na razne dogodke, v muzeje, na razne dejavnosti…) in vzgoja, ki temelji na sočutju do sebe in drugih.

PO POKLICU SEM?
Sem ustanoviteljica in vodja programov Plesni pilates – seminštruktorica pilatesa, strokovnjakinja za nosečniško in poporodno vadbo, vodim plesno šolo za dve leti stare otroke, sem animatorka, organizatorka dogodkov, prevajalka, ućiteljica angleščine, vodja družbenih omrežij, vsebinski vodja razlićnih marketinških projektov.

ŽIVLJENSKI MOTO:
Moj moto je: Če hočeš iti hitro, pojdi sam. Če hočeš iti daleč, pojdi v sodelovanju z drugimi.

BLOG: www.maminamaza.si 
FB: www.facebook.com/maminamaza.si 
IG: www.instagram.com/maminamaza.si