Mami blogerke testiramo

Mami blogerke testiramo: Parna postaja Tefal Pro Express Vision

Mami blogerke smo v testiranje dobile najzmogljivejšo parno postajo ta hip: Tefal Pro Express Vision. Postaja s svojo edinstveno tehnologijo LED osvetlitve nudi izjemno natančno likanje za vse vrste tkanin. Odlikujejo jo izjemna natančnost, tihost in enostavno drsenje. kako se je obnesla na testu?

Mnenja naših ambasadork o parnih postajah Tefal Pro Express Vision

Sara Rutar

“Nisem ljubiteljca likanja , priznam!
Ampak sem ugotovila, da se tudi to lahko spremeni z novo parno postajo. Do sedaj sem imela res star likalnik, ki je za povrh vsega še teźek in neroden. Zato se likanja sploh lotila nisem. Moram povedat da me je pri Tefalovi parni likalni postajni najbolj presenetilo , kako lahkotno likalnik drsi po oblačilih. Njehova tehnologija ti res omogoči pozitivno likalno izkušnjo. In čeprav si nisem mislila v vseh 33 letih mojega življenja, da bom to rekla… ampak sedaj bom večkrat kaj zlikala.”

Njej video si lahko poledate tukaj: https://www.instagram.com/reel/Czl3AoAt2j5/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Tjaša Marolt

“Ker imam rada urejena in čista oblačila, sem z navdušenjem preizkusila Tefalov likalnik s parno postajo. Izdelek me je resnično pozitivno presenetil, saj je z njim likanje hitro in enostavno. Zaradi intenzivne pare na oblačilih ne nastajajo robovi, led lučka pa oblačila še dodatno osvetli, tako da nobena gubica ne ostane neopažena.”

Njej video si lahko poledate tukaj: https://www.instagram.com/reel/CzROMIxIoXv/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Laura Marcina Rak

“Kot zvesta uporabnica že prejšnje serije parnih postaj Tefal lahko zagotovim, da je to ena izmed najboljših pogruntavščin za gospodinjstvo. Konstanten dotok pare in velika posoda za vodo poskrbita za likanje in dezinficiranje brez vmesnih motenj in težav omogočata hitro in učinkovito izvedbo opravila, ki nas milo rečeno v večini spravlja ob živce.”

Njej video si lahko poledate tukaj: https://www.instagram.com/reel/Czdt9ZWIhZr/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 

Maruša Bračun

“Kot polno zaposlena mamica, mi velikokrat zmanjka časa za likanje in ker sem do zdaj uporabljala navaden likalnik sem se likanja na veliko izogibala.
Ko sem poskusila novo Tefal parno postajo me je v trenutku navdušila! Predvsem to, kako lahko drsi skozi tkanino in pametno uravnavanje pare. Da pa lahko s pomočjo pare dezifinciram tudi igrače, je samo pika na i. Iskreno sem zelo navdušena, ker končno spet uživam v likanju, saj gre lažje in hitreje.”

Njej video si lahko poledate tukaj: https://www.instagram.com/p/Cy6P81QI3l8/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Nika Britovšek

“Moje mnenje o likanju se je totalno spremenilo, ko sem dobila prvega otroka. Prje sem z največjim veseljem likala, sploh ta mini oblačila. Potem, ko je bil tukaj sin, mi je to vzelo preveč časa. Če bi takrat vedela, kaj zmore Tefalova parna postaja v tako kratkem času, bi enostavno preklopila nanjo in ne pozabila na likanje. No, boljše pozno, kot nikoli, je res? Absolutno je to izdelek, katerega z največjim veseljem priporočim naprej. Bravo, bravo!”

Njej video si lahko poledate tukaj: https://www.instagram.com/reel/Cz-peJHiRdL/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Več o parni postaji Tefal Pro Express Vision si lahko preberete TUKAJ.

 

Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Digital House d.o.o.

PREBERITE ŠE: Adventni Zagreb z otroki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja