SODELOVANJA Dogodki

Mami blogerke, vse najboljše za drugo svečko!

2 leti! Sploh ne vem, kdaj sta se zgodili ti dve leti! Kot bi bilo včeraj se spomnim, kako smo z Danijelo, Nino in Tjašo klepetale v Termah Ptuj in sem jim predstavila svojo idejo. Nemudoma so jo podprle! Kakšen mesec kasneje je že zaživela naša spletna stran in Mami blogerke smo se prvič srečale v živo. Bilo nas je 50! 50 čudovitih žensk na kupu, vsaka posebna na svoj način, s svojim unikatnim blogom in z željo po sodelovanju.

Prvo srečanje Foto: NLP studio

PRVI DVE LETI

Prvo leto smo presegle vsa pričakovanja: odličen sprejem (hvala vam vsem!!!), podiranje meja blogerskega sveta, složnost, podpora, prijateljstvo, dvig kvalitete blogov, registracija lastne znamke Mami blogerke in prvi skupni projekti. Seveda tudi kar nekaj polen pod noge, opravljanja, neupravičenih klevet in širjenja lažnih novic, nekaj “odpadlih” članic in nekaj nepredvidenih težav, ampak vse to smo preživele. Ker smo verjele v našo zgodbo in druga v drugo.

V drugo leto delovanja smo stopile močnejše, previdnejše, bolj izkušene. Odločitev, da bomo več časa posvečale svojemu delu kot “hejterjem” se je izplačala in nominirane smo bile za Spletno zvezdo leta, presegle številko 15.000 sledilcev in spletno stran iz bloga spremenile v portal. To je prineslo več branosti in več možnosti za izpolnjevanje idej in ciljev. Obenem pa smo z rednim razmišljanjem in skupnimi srečanji še okrepile vezi, ki so se spletle med nami.

1. rojstni dan Foto: Nives Brelih

2. ROJSTNI DAN

Močno povezane in z občutkom kaj vse lahko v resnici vse ponudimo svojim bralkam in bralcem, smo za naš drugi rojstni dan prenovile portal in vsem kanalom dodale še PRVO BLOGERSKO APLIKACIJO pri nas! Da nas boste lahko brali direktno preko aplikacije, ne več samo preko spletne strani ali družbenih medijev. Vse skupaj smo seveda proslavile kot se spodobi. A tokrat ne same! Tokrat smo bile to kar Mami blogerke v resnici tudi smo: Mame!

Skupaj z našimi otroki in partnerji smo se v soboto družile v prostorni in v vseh možnih pogledih čudoviti igralnici Rubi in Rudi. Otroci so se cele 3 ure ukvarjali z neštetimi možnostmi za igro, me pa smo skuhale kavico in klepetale. Tokrat ni bilo nobenih načrtov, nobenih pregledov dela, nobenih predavanj in nasvetov, samo druženje ob kavici in čvekanje s sodelavkami, ki so v resnici postale že prave prijateljice. Druženje smo prekinile samo za podelitev nagrad najboljšim blogom v letu 2018.

Ob klepetu smo popolnoma pozabili na skupinsko fotografijo. Tale je nastala šele, ko je polovica že odšla. Foto: Urška Golob, Prav posebno

 

Da nas kavica in igranje nista preveč izčrpala, je za podkrepitev poskrbel eden in edini Aljaž Deu aka. Palačinkar. Vrsta za Palačinke je bila ves čas doooolga, a se je zagotovo izplačalo!

Otroci komaj čakajo palačinke. Foto: Urška Golob, Prav posebno

 

Mmmmm…. Foto: Urška Golob, Prav posebno

 

In čeprav je glavna faca Palačinkar, je v resnici močna podpora iz ozadja enako pomembna! Tina, naša nova članica! Foto: Urška Golob, Prav posebno

Naš drugi rojstni dan je tako minil v sproščenem vzdušju, s posebno žensko energijo (in malo moške), z veliko nasmehi, objemi, razumevajočimi pogledi in kančkom ponosa, da smo po dveh letih še vedno močne in skupaj rastemo še naprej! Bravo, punce! (in fanta!)

ZAHVALA

Ob rojstnem dnevu so nam čestitali in za nas pripravili posebna darilca naši prijatelji, ki sem jim lepo zahvaljujemo za pozornost in krasne izdelke, ki pridejo prav vsaki mamici!

Nova knjigica Malih junakov. Foto: Urška Golob, Prav posebno

Dragi Mali junaki, vaše knjigice preprosto obožujemo in vaša najnovejša “Vse najboljše, Anej!” bo nemudoma dopolnila našo zbirko! Hvala za pozorno darilo!

Nešteto možnosti za igro v igralnici rubi in Rudi. Foto: Urška Golob, Prav posebno

Dragi Rubi in Rudi, hvala za posojo čudoviteee igralnice! Zagotovo še pridemo!

Mommy bag je “must have” za vsako mamico! Najdeš jo v novi trgovini Čist kjut! Foto: Urška Golob, Prav posebno

Dragi butični kotiček Čist kjut, hvala za premišljen izbor darilc za vsako posebej. Po vaši trgovinici bi lahko brskale cele dneve, pa se še ne bi nagledale vseh teh zares čiiiiist kjut stvari za otroke in mamice!

Obožujemo naravne kozmetične izdelke! Cvetka je preverjeno zakon! Foto: Urška Golob, Prav posebno

Draga Katarina, tvoje zeliščno posestvo Cvetka je nekaj posebnega. Vsak izdelek, ki ga ustvariš, deluje. Zares deluje. Pomirjevalno, negovalno, nežno in močno hkrati. Kot bi tvoji izdelki poosebljali nas, mamice. Hvala za skrbno izbrane paketke in komaj že čakamo, da preizkusimo otroško kolekcijo!

Čin čin. Tokrat s kavico iz riši-briši Cuckoo cups! Foto: Urška Golob, Prav posebno

Dragi Nina in Urška, hvala za trajnostne skodelice Cuckoo cups! Kavica bo tako še slajša in okolje še malo lepše.

Mamina (po)moč je najboljši mamin partner 😉 Foto: Urška Golob, Prav posebno

Draga Mamina (po)moč, hvala za čudovite rokovnike, ki so že od samega začetka narejeni z mislijo na (pre)zaposlene mamice! Hvala za podporo in navdih!

Presenečenje BeSafe. Foto: Urška Golob, Prav posebno

Dragi BeSafe, hvala za lepo presenečenje! Naše dolge vožnje z otroki bodo z vašo pomočjo malo lažje! Sploh zdajle v prihajajočih počitnicah in sončnih dnevih.

Fotografiranje novorojenčka pri Mateji Tamše. VAU! Foto: Urška Golob, Prav posebno

Hvala Urški Golob, Prav posebno, Mateji Tamše fotografiji, Kdor to bere majicam in Pikniku pri kozolcu, za posebna darilca, ki so prinesla veliiiiko veselja!

Vrsta pri Palačinkarju. Foto: Urška Golob, Prav posebno

In seveda še enkrat hvala Palačinkarju za neumorno peko slastnih palačink in Palačinke takoj, ki smo jih z veseljem odnesle domov!

Še nekaj utrinkov by Urška Golob, Prav posebno:

 

 

Anja Oman
Maminamaza.si | Spletna stran

Anja Oman je mamica dveh otrok, ustvarjalka bloga www.maminamaza.si in ustanoviteljica Mami blogerk, ki verjame v dobro vseh ljudi, sočutje, podporo in srčnost. Obožuje otroke in vse povezano z njimi.

Anja Oman

Anja Oman je mamica dveh otrok, ustvarjalka bloga www.maminamaza.si in ustanoviteljica Mami blogerk, ki verjame v dobro vseh ljudi, sočutje, podporo in srčnost. Obožuje otroke in vse povezano z njimi.

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja