1. Zakaj pišem blog? 
Pišem, ker si srčno želim svojo zgodbo predati naprej. Ker želim mamicam, in vsem ostalim pokazati, da se da, da se vsi spopadamo z majhnimi in velikimi težavami, z izzivi in ogromnimi prelomnicami. Mnogo energije vlagam v to, da pišem iskreno in ne popolno. Pišem zato, ker si želim, da bi prav vsak, ki ga dosežejo moje besede, začutil, da je prav v vsaki stvari nekaj čudovitega in da se prav vsaka stvar zgodi z razlogom. Le odkriti ga je treba.

2. Najljubša tema za pisanje: 
Moje doživljanje materinstva in življenjske teme nasploh.

3. Kot mama sem: 
Na prvem mestu srčna in potrpežljiva. Močno zagovarjam, da otrok mora biti otrok in tukaj zraven pašejo tudi modrice, buške in kar nekaj solz. Ga ne zavijam v vato, sem pa vedno tu, ko me potrebuje. Gradim odnos, v katerem se bo moj sin počutil sprejetega, ljubljenega, zaželjenega in varnega, a da bo vseeno vedel kje so meje, kaj se sme in kaj ne.

4. Po poklicu sem: 
Sem “zaključna” gimnazijka. Zaradi spleta okoliščin se na faks nisem nikoli vpisala (a verjamem, da tudi to pride na vrsto), se pa zdaj ukvarjam z koordinacijo, načrtovanjem itd, v družinski firmi, ki ima edina na svetu v lasti avtorske pravice za Vilinske simbole.

5. Moj moto: 
Kjer je volja, tam je pot.

FB: https://m.facebook.com/neyaperon/?ref=bookmarks
Blog: https://neyaperon.com/
IG: https://www.instagram.com/neyamramorperon/