1. Zakaj pišem blog?
Biti mama je zame najpomembnejša misija v življenju. S svojim blogom sem sprva želela drugim mamicam sporočiti, da na tej misiji niso same. Da se vse soočamo s podobnimi občutki, tako lepimi kot tistimi malo manj. V bistvu pa se je zgodilo ravno obratno. Odziv mojih bralcev je pravzaprav meni dal vedeti, da nisem sama. Da marsikatera mamica čuti enako in da se je našla v mojih zapisih. In to je tisto, zaradi česar se zvečer z veseljem usedem za računalnik, zapišem svoje misli in jih delim s svetom.

2. Moja najljubša tema za pisanje?
Razmišljanja in občutki, s katerimi se srečujem kot mama. V zapise rada izlijem svoje srce. Prepričana sem, da je starševstvo eno najbolj intenzivnih obdobij v življenju. Najbolj naporno in hkrati najlepše. In moj blog je neke vrste kotiček, kjer lahko sproščam svoja čustva in misli. Rada pa pišem tudi o izdelkih, storitvah ali izletih oz. doživetjih, ki smo jih z družino preizkusili in tako olajšam izbiro drugim staršem, ki morda iščejo primerno stvar zase ali se odločajo za nakup.

3. Kot mama sem …
… naravnost zaljubljena v svoje fante. Predvsem sem nasprotnica permisivne vzgoje. Verjamem, da otroci potrebujejo jasno postavljene meje, saj se le tako počutijo varne in lahko z njimi zgradimo zaupanja vreden in ljubeč odnos, ki temelji na medsebojnem spoštovanju in poštenosti. Rada se tudi “znorim” in sprostim z njima, ko nas nihče ne opazuje, saj bi sicer verjetno marsikdo pomislil, da sem malo čez les. Ampak verjamem, da na ta način gradimo neprecenljivo vez. In ne mine dan, ko ne bi bila neskončno hvaležna za to vogo, ki sta mi jo dodelila moja sinova.

4. Po poklicu sem …
Vodja odnosov z javnostmi v enem izmed mednarodnih podjetij pri nas. Rada imam svojo službo, po eni strani mi nalaga veliko odgovornosti, po drugi strani pa dopušča ogromno kreativnosti in kar je zame najpomembneje: omogoča, da uspešnost podjetja preko donacij, sponzorstev ali najrazličnejših programov vračamo nazaj v skupnost in življenja ljudi.

5. Moj življenski moto
Nič ne pride samo od sebe. Vendar če verjameš vase, imaš jasno začrtane cilje in se dovolj trudiš, ti bo slej ali prej uspelo.

www.misijamamica.si
www.facebook.com/misijamamica.si/
www.instagram.com/misijamamica/