1. Zakaj pišem blog?
Če rad pišeš in imaš o vsaki temi kaj za povedati, je blog način na katerega to ubesediš in dosežeš širšo množico ljudi. S svojimi zapisi želim pokazati, da vselej obstajata dve plati, a se hkrati jasno postaviti na tisto, ki mi je bližje. Želim pomagati in navdihniti, v ljudeh zbuditi čustva in razmišljanje, deliti predloge in nasvete in z nekaj iskrenimi vrsticami polepšati dan.


2. O čem najraje pišem?
Moja najljubša tema so osebna razmišljanja, dileme ženske in matere v sodobnem svetu, vzgoja otrok in čustvovanja; osebne in globoke izpovedi. Sicer pa pišem o materinstvu, poslu, kuhariji, ustvarjanju, pravnih vidik pogostih življenjskih situacij in družinskem vsakdanu.

3. Kot mama sem…
Želim dati svojima otrokoma največ svoje ljubezni, svojega časa in pozornosti ter ju vzgojiti v duhu lastnega otroštva, v želji, da cenita malenkosti, da znata izkoristiti kar ponuja narava, da znata uživati v preprostih igrah in potepanjih. Sem ljubeča, topla, predana in iskrena in najbolj od vsega cenim zaupanje in pogovor, zato otroka vzgajam v zavedanju, da imata pri meni (naju) vselej oporo,podporo in zavetje.


4. Po poklicu sem
Sem univerzitetna diplomirana pravnica, ki svoje znanje in izkušnje deli tudi preko bloga, oblikovalka klekljanega nakita in kreativna oseba, ki ljubezen do pisanja združuje z vsebinskim marketingom, pripravo vsebin za splet ter raziskovalnim delom.


5. Moj moto je
`Življenje je 10% tistega kar se ti zgodi in 90% tistega, kako se na to odzoveš.` (Kimbro)


BLOG: https://www.mamintwist.com/
FB: https://www.facebook.com/mamintwist/
IG: https://www.instagram.com/mamintwist/