1. Zakaj pišem blog?
Blog se je pojavil spontano, sam od sebe. Nikdar jih nisem prebirala, vse do nosečnosti oz. do porodniške. Nova izkušnja me je pripeljala na splet v želji po iskanju izkušenj, ki bi bile podobne moji. Naletela sem na bloge, ki so vsi prikazovali sliko popolne družine, otrok, ki ne jočejo in staršev, ki spijo. Pričela sem pisati blog o mami, ki obožuje svojega otroka, a brez dlake na jeziku pove kaj vse jo moti in prizna, da ni vedno lahko.


2. O čem najraje pišem:
Na mojem blogu se najpogosteje znajde kakšna družbenokritična objava o trendu ali pojavu, ki ga ne odobravam. Verjamem, da zato marsikomu nisem pri srcu, a pomembno mi je, da sem tistim nekaj – zelo! Vedno bolj pogosto se na blogu pojavijo tudi izletniški in dopustniški zapisi, ker so ti še posebej zahtevni za mamo samohranilko ali kot raje rečem, single mamo. Single mame so naslednja od pogostih tem na mojem blogu, z kančkom lepote in motivacije.

3. Kot mama
se trudim dosledno postavljati meje, kot mi lahko ob sinu edincu in babici, ki razvaja, uspeva. Zaradi dvojne vloge, ki jo imam pri vzgoji, sem postala na umazana kolena in riti, praske in buške že imuna, kar si jemljem samo kot plus.


4. Po poklicu sem
ekonomistka, v praksi to pomeni, da si račune plačujem z komunikacijo podjetji na spletu. Največ znanja, ki ga, priznam, ne rada delim, imam o Instagramu, ki mi je izmed vseh platform tudi najljubši.

5. Moj življenski moto:
Najbolj se najdem v tem: Be BOLD, Be BRAVE, Be YOU!

BLOG: https://nepopolnamama.si/
IG: https://www.instagram.com/nepopolnamama/