1. Zakaj pišem/va blog?
Vlogi so mi bili že od nekaj všeč, velikokrat sem v svoji domišlji ‘snemala vlog’ in govorila oz. Razlagala stvari sama sebi. Zdelo se mi je škoda, da tega ne bi delila z ljudmi. Po drugi strani pa obožujem pisanje in je pisana beseda moj najljubši način izražanja – glede na to, da mi je za roman oz. kakršnokoli zgodbo, ki bi bila vredna izdaje, vedno zmanjkalo časa, sem svojo ustvarjalnost preusmerila v krajše zapise – blog. Moja ljubezen do pisanja pa je ostala neosmišljena do takrat, ko je lepo soupadla z najino ljubeznijo do gibanja – fitnes, tek, izleti, sprehodi … vse to naju je gnalo naprej in nama lepšalo vsakdan, ko sva ‘padla ven’ iz zdravega prehranjevanja in gibanja, sva spodbujala drug drugega, da nama je uspelo priti nazaj na zdravo pot; tako sva nekega dne prišla na idejo, da bi to svojo ljubezen do gibanja delila z drugimi mladimi ljudmi, kasneje (ko sva postala starša) tudi z drugimi družinami.
2. Moja najljubša tema za pisanje: izleti/potovanja, osebnostna rast, vsakodnevni izzivi mlade družine.3. Kot starša
se ravno lepo dopolnjujeva. Sama sem zelo energična, komunikativna, impulzivna, spontana, sem nekakšno ‘gonilno kolo’ … kar je lahko velikokrat kar malo kaotično, če to postavimo v družinsko okolje. Miha pa je zelo premišljen, umirjen, moder, potrpežljiv. Se pa oba učiva tudi ‘druge strani’ – jaz se učim potrpežljivosti, umirjenosti, premišljenosti, Miha pa več odločnosti, fokusa in sproščanja ustvarjalnosti. Sva pa kot starša zelo ljubeča, nežna in sproščena. Najraje se smejimo, hecamo, plešemo, pojemo in se stiskamo.

4. Po poklicu sva / najini službi sta…
Miha je študent logistike (ravno pred diplomo), zaposlen v velikem francoskem logističnem podjetju.

Sama pa sem gimnazijski maturant in vgojitelj predšolskih otrok, pot me je peljala na Filozofsko fakulteto, kjer sem študirala slovenistiko in francistiko, vendar sem se kasneje našla v delu terapevtke in inštruktorice za pravilne vaje in ravnanje v vodi in “na suhem” za pravilen psihomotorični, mentalni in socialni razvoj novorojenčkov, dojenčkov v udobju vašega doma v vaši banji in v specializirani banji.

5. Moj življenjski moto:
Danaja: ‘Zaupaj vesolju – ve, kaj dela.’