Koristni nasveti in pomoč

Vodnik po izdelkih naravne lekarne za otroke Fitobimbi

Mamice in očki, pa sploh celotna družba, želimo našim otrokom, da so zdravi in imajo optimalne pogoje za zdrav razvoj. Ko iščemo izdelke primerne za njih, smo zato posebej občutljivi in pozorni. Z namenom, da vam pri izbiri pomagamo, smo pripravile vodnik po izdelkih naravne otroške lekarne Fitobimbi.

Fitobimbi naravna lekarna za otroke ponuja edinstvene naravne rešitve razvite za otroke, po tradicionalnih recepturah naših babic. Za njimi je že več kot 40 let znanstvenih raziskav iz področja fitoterapije, njihovi izdelki pa so prisotni na več kot 30 mednarodnih trgih. V Sloveniji so že 14 let ena izmed najljubših izbir staršev (in otrok). Njihovi izdelki vsebujejo naravne sestavine, brez GSO, brez umetnih barvil in umetnih sladil.

Mami blogerke jim zaupamo že 7 let in nikoli nas niso razočarali. Za naše najmlajše poskrbijo od rojstva naprej in jim nudijo podporo skozi vse leto. Všeč nam je, ker se lahko nanje zanesemo na vseh področjih od preventive do kurative.

Naši otroci dobro poznajo medota Bimbija in izdelke ločijo glede na njegovo obleko in početje na embalaži. Okus jim je všeč in nismo še naletele na težave pri jemanju. Izdelkom zaupamo in se nanje zanašamo, zato jih z veseljem priporočamo naprej.

Odločile smo se, da pomagamo slovenskim staršem in izdelke predstavimo v nekakšnem vodniku, glede na namen, starost in letni čas. Da boste točno vedeli, na kateri Fitobimbi izdelek se obrniti in katere imeti kdaj na zalogi.

VODNIK PRENESETE: TUKAJ 

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja