Prvo leto otrokovega življenja je posebno v vseh pogledih. Navajanje na sobivanje, učenje razumevanja malega bitja, soočanje z občutljivi obdobji, pa tudi iskanje pravih izdelkov za nego otroka. V poplavi ponudbe se je včasih težko odločiti za pravega, zato je mnenje zadovoljnih uporabnikov v tem obdobju ključnega pomena.

Preizkušanje izdelkov Frezyderm nam je veliko pomenilo, saj vas želimo seznaniti s kvalitetnimi izdelki, ki so na tržišču in vam prihraniti vaš čas pri iskanju. Preizkusili smo dva izdelka omenjenega podjetja in sicer olje Baby ABCC proti temenicam, Vlažilno olje, ki z lahkoto omehča in odstrani temenice. Formula obogatena z vitaminom E izboljša nepopolno funkcijo kože dojenčkov in deluje proti temencam. Olje hkrati mehča prizadeto področje lasišča ter ima aktivne anti-dražilne sestavine in je posebej oblikovano za nego dojenčkove kože.

Naslednji izdelek, ki smo mu namenile posebno pozornost je Baby gums gel, ki je narejen iz rastlinskih izvlečkov v in oblaži simptome ob izraščanju zobk. Zmanjšuje bolečino in nelagodje, zmanjša oteklost dlesni in pomaga pri pretiranem slinjenju.

Vse izdelke znamke Frezyderm je možno dobiti v spletni prodajalni Moja natura. 

»Materinstvo je nekaj najlepšega, a vendar tudi najtežjega. Je polno vzponov in padcev, prinese veliko ovir in izzivov in če sem se v tem času, odkar sem mamica, kaj naučila, je to, da si moramo mamice med seboj pomagati, si stati ob strani in včasih priznati, da je težko ter prositi za nasvet ali pomoč. Zato mi je najlepše, kadar lahko z vami delim svoje izkušnje in male trike, ki so meni pomagali v težavnih obdobjih. Če bo zato vsaj kakšna vaša noč bolj mirna, sem zmagala. » pravi Tjaša Ljubki nesmisel.

Tjašino objavo najdeš tu.

»Že to, da ji malenkost odvzame bolečino je zame zmaga, predvsem pa nam pomaga pri večernem spanju, saj zdaj lažje zaspi. Še dobro, da smo mamice dan danes tako povezane in si z veseljem delimo nasvete. Lažje nam je tako, kajne?« je zadovoljna Maja, Mami z načrtom.

Majino objavo lahko prebereš tu.

Vsaka mama kdaj pa kdaj rabi pomoč in včasih je dovolj že praktičen nasvet, ki ji olajša kakšno minuto. In kdo te bo bolje razumel ter ti pomagal z nasvetom, če ne druga mama.

Objava je nastala v sodelovanju s Frezyderm

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja