Končno smo dočakali sonce, poletje in visoke temperature. To obdobje omogoča številne aktivnosti na prostem in gibanje v naravi, a vseeno ne smemo pozabiti, da se tudi v teh poletnih mesecih zadržimo veliko časa v avtomobilih. Tam smo, kljub temu, da tega občutka med vožnjo nimamo, izpostavljeni določenim vplivom sončnih žarkov skozi stekla. Tem vplivom in tudi posledicam so izpostavljeni vsi sopotniki, tudi naši otroci na zadnjih sedežih.

Zakaj smo se odločili za osveščanje in sodelovanje s podjetjem With car in senčniki po meri vozila, ki jih ponujajo? Ker so omenjeni senčniki celostna rešitev zaščite v avtomobilu, ki ne le da zmanjšujejo izpostavljenost UV žarkom v avtu, temveč imajo številne druge koristi na zdravje in udobje potnikov v avtomobilu. S temnenjem stekel s senčniki za avto ne zagotavljamo le, da UV žarki ne prodirajo v vozilo, ampak pri uporabi zmanjšamo delovanje klime za okoli 20%, kar dobro vpliva na potnike v vozilu, hkrati pa s tem privarčujemo pri porabi goriva. Temnenje stekel s senčniki po meri vozila so idealna rešitev, če potujemo z malčkom, saj povečajo udobje med vožnjo s tem, da preprečujejo vstop UV žarkov in insektov ter zmanjšujejo delovanje klime, ki lahko tudi sredi poletja povzroči prehlad in nepotrebna obolenja. Veliko uporabnikov zatemnitve vozila prevaža tudi hišne ljubljenčke, ki jim senčniki prav tako povečajo udobje med vožnjo in lajšajo pot.

Prednosti temnenja stekel s senčniki:

– ne potrebujete homologacije
– povečujejo udobje med vožnjo
– priporočljivi, kadar so v vozilu otroci in hišni ljubljenčki
– ščitijo pred UV žarki in vročino
– zmanjšujejo delovanje klime za do 20%
– odlična zaščita proti insektom
– preprečujejo poglede radovednežev
– senčniki so narejeni po meri vozila
– senčniki ostanejo na poziciji tudi pri odprtih oknih
– zatemnitev vozila s senčniki preprečuje bobnenje pri odprtih zadnjih oknih

Senčniki imajo še eno pomembno pozitivno lastnost, ki je pomembna predvsem za starše, saj omogočajo naravno prezračevanje brez strahu, da bi bili otroci na zadnjem sedežu izpostavljeni vetru. Obenem pa senčniki preprečijo vstop morebitnim insektom in žuželkam v avto.

Montaža senčnikov po meri vozila brez homologacije, je zelo enostavna in hitra, poteka brez orodja ali poseganja v vozilo.

Komu se senčniki priporočajo:

– vsem, ki jih motijo UV žarki in vročina
– kadar so v vozilu otroci
– lastnikom hišnih ljubljenčkov
– vsem, ki imajo radi elegantno zatemnjeno vozilo
– vsem, ki si želitjo povečati udobje med vožnjo

Senčniki po meri so postali pravi hit pri številnih mladih družinah, saj nudijo številne koristi za udobno, varno in zdravo vožnjo. Na  linku najdete bolj podroben opis in druge informacije. S kodo MAMIBLOGERKE pa imate ob nakupu 10% popust.

Objava je nastala v sodelovanje s podjetjem With car.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja