Mami blogerke iščemo dobre družinske destinacije! Ker so vikendi z družino vedno nekaj posebnega, ker širijo obzorja in zbližujejo odnose. Zato bomo v letu 2019 vsak mesec obiskale po eno družinsko destinacijo, ki ustreza našim pogojem za
NAJ DRUŽINSKO DESTINACIJO MESECA.

Na koncu leta bomo skupaj med vsemi mesečnimi destinacijami izbrali 
NAJ DRUŽINSKO DESTINACIJO LETA 2019. 
Tu vas bomo povabili k sodelovanju, saj več glav več ve in več izkušenj več pove. A o tem več ob koncu projekta.  

Pogoji, ki jih upoštevamo:
– Primerno za družine z majhnimi otroki
– Prostorna nastanitev z možnostjo otroške posteljice
– Finančno dostopna opcija
– Veliko narave
– Zabava in zanimivosti v okolici nastanitve
– Kulturno doživetje
– Dobra kulinarična izkušnja
– Lahko dostopno z avtom in parkirno mesto za avto
– Mirna okolica, da ni preveliko gneče
– Otrokom prijazno

Naša peta izbrana destinacija, destinacija meseca junija, se nahaja v Zgornji savinjski dolini, in ustreza vsem našim pogojem:
KAMP MENINA.

Kamp Menina se nahaja na odlični lokaciji stran od prometnih cest, neposredno ob čisti alpski reki Savinji. Obdan je z gozdom, ki gostom nudi prijetno senco v poletni vročini in jezerom, primernim za kopanje in vodno zabavo. Plavanje, vodni športi in ribolov v Savinji so torej na voljo neposredno v kampu. Prijazni in ustrežljivi zaposleni ter prijetno vsesplošno vzdušje, dajejo kampu Menina poseben čar in osebno noto, zaradi česar bodo vaše počitnice popolne in nepozabne. Tik ob kampu je tudi športni park z vsemi vrstami športnih igrišč, ob jezeru pa so tudi mesta za masažo in savno. 

Če niste ravno ljubitelj kampiranja v šotoru, prikolici ali avtodomu, v Kampu Menina nudijo tudi drugačne vrste namestitve. Glede na svoje želje lahko izbirate med mobilnimi hišicami, glamping brunaricami, alpskimi kočami, eko hišami in celo hostlom. Za prehrano lahko poskrbite sami ali pa se pustite razvajati v restavraciji. Tam vam bodo postregli tako s klasično izbiro (testeninami, picami, sadjem, sladoledom, palačinkami) kot z lokalnimi jedmi kot so žlinkrofi, štruklji, štrudelj, golaž in postrvi. Ko boste prijetno siti, lahko preprosto uživate v sproščenem vzdušju Kampa Menina ali pa si privoščite kaj iz njihove dodatne ponudbe. 

Zakaj še izbrati Kamp Menina? 

  • Mladi in stari boste gotovo navdušeni nad adrenalinskim parkom, ki je primeren že za otroke od 4. leta starosti (v lažji različici, v težji pa seveda tudi za odrasle).
  • Starši si lahko privoščite savno ali masažo, mamice polepšate svoja stopala s pedikuro, očki pa lahko za kako urico “pobegnejo” na degustacijo vina ali piva.
  • Ker lahko bivanje popestrite tudi s čisto pravim raftingom.
  • Za otroke nudijo tudi otroško animacijo s pomočjo profesionalnih animatorjev.
  • Junija so pripravili prav posebno ponudbo – če rezervirate vsaj tri nočitve, celotni družini podarijo obisk adrenalinskega parka in steklenico hišnega jabolčnega soka. 
  • Zabava za vso družino je zagotovljena, če pa vam slučajno v kampu postane dolgčas, pa je v bližnji okolici še ogromno priložnosti za nepozabne dogodivščine za vso družino. 

Mami blogerke se bomo na lastne oči prepričale o prednostih in slabostih destinacije, v vikendu od 7.- 9. 6., ko bosta Kamp Menina obiskali Anja (Maminamaza) in Tina (Travel, Food and all things Good), in s svojimi skupaj štirimi otroki iz prve roke preizkusili destinacijo. Njuno raziskovanje lahko spremljate na našem Instagramu -> www.instagram.com/mamiblogerke_slovenija/ 

Ko se vrneta, pa bosta podrobno opisali, kaj sta ugotovili, kako destinacija izpolnjuje vse zastavljene pogoje, kaj jima je bilo najbolj všeč in kaj najmanj (če kaj).

Zelo veseli bomo vašega sodelovanja – vprašajte, kar vas zanima, svetujte jima, kaj naj preizkusita in pomagajte izbrati NAJ DRUŽINSKO VIKEND DESTINACIJO 2019.

Več o kampu si lahko preberete tukaj: https://www.campingmenina.com/2015/?lang=sl

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja