Skrb za higieno zob je za splošno zdravje izjemnega pomena, zato smo se Mami blogerke z veseljem odzvale sodelovanju s Philips Sonicare, s katerim skupaj osveščamo o pomembnosti učenja pravilnega in učinkovitega umivanja zob v ranem otroštvu. Naši ambasadorki sta v preteklem mesecu skupaj s svojimi družinami preizkušale izdelke Philips Sonicare in nam skozi objave podajale ocene in zadovoljstvo. Kaj lahko poleg pravilnega in rednega ščetkanja zob še storimo si lahko preberete v videu, ki je dostopen na povezavi.

Nekaj prednosti električnih zobnih ščetk Philips Sonicare, ki so navdušile naši ambasadorki:

  • vključuje 5 načinov ščetkanja in 3 stopnje intenzivnosti, ki zadovoljijo širokemu naboru potreb po ščetkanju
  • odstrani do 10-krat več zobnih oblog,
  • v samo dveh tednih uporabe so dlesni tudi do 7-krat bolj zdrave,
  • v samo 3 dneh odstrani 100% več madežev,
  • s pomočjo aplikacije na telefonu omogoča nadzor na učinkovitostjo ščetkanja na težje dostopnih predelih v ustni votlini,
  • opozori, ko izvajamo premočen pritisk na zobno sklenino,
  • posamezne glave ščetke same izberejo optimalne nastavitve, uporabnik zgolj pritisne gumb za vklop,
  • deluje na baterijo, ki jo je potrebno polniti na cca. 3 tedne (polnilec USB kabel) …

Spodaj delimo ostale vtise in ocene, ki sta jih po enem mesecu uporabe zapisali Mami na OFF in Mamin twist. Na Instagramu Mami blogerke pa lahko sodelujete v nagradni igri za električno zobno ščetko Philips Sonicare for Kids.

Naša Danijela, ki piše blog Mami na OFF, pravi da je že 6 let ponosna lastnica Philips Sonicare električne zobne ščetke, ki je ne zamenja za nobeno drugo, ker je občutek po ščetkanju fenomenalen. “Takrat sem se odločila investirati v zdravje zob, ker sem se med nosečnostjo soočala s precejšnjimi težavami, in moram priznati, da se je nakup že kmalu izkazal za odlično naložbo. Občutek na zobeh, ko jih skrtačiš z električno zobno ščetko Philips Sonicare, ki se zobem popolnoma prilagodi in zajame vse predele, je neverjeten. Zato brez nje ne grem nikamor, tudi na dopust jo vedno vzamemo s sabo.” Danijela je postala ponosna lastnica Philips Sonicare DiamondClean Smart zobne ščetke s posebno sonično tehnologijo, ki omogoča nežno, a vseeno učinkovito ščetkanje, ki je primerno tudi za občutljive dlesni.

Mami na OFF se zaveda, da je s svojim obnašanjem zgled otrokom, zato sta tudi njena fanta postala lastnika električne zobne ščetke Philips Sonicare for Kids. “Zdaj si še z večjim veseljem umivata zobke z dovolj nežna, a vseeno učinkovito zobno ščetko. Še najbolj mi je všeč, da ima časovni interval, ki opozarja na čas trajanja ščetkanja.” pravi naša mamica dveh nadobudnih fantov.

Blog objavo “Niti en otrok ni enak drugemu”, ki jo je zapisala naša Mami na OFF, si lahko preberete tu.

 

Naša Gabrijela, ki ustvarja blog Mamin twist pravi, da se otroci največ stvari naučijo z zgledom, zato ni zastonj glavno pravilo starševstva, da moramo paziti, kaj počnemo in govorimo pred otroki. Pravi tudi, da vse to osvojijo zelo hitro in zgodaj v otroštvu, zato je potrebno določene aktivnosti temu prilagoditi in izrabiti njim v prid. “Pri nas smo z umivanjem zob začeli zelo zgodaj, še preden so se pojavili prvi zobje in smo intenziteto umivanja prilagajali rasti zob. Šlo je za uvajanje rutine, za navajanje na umivanje, na spoznavanje s ščetko, za okušanje zobne paste, za osvajanje prvih prijemov in vselej smo zobe umivali skupaj. Najprej midva otrokoma, potem malo vsi skupaj in spet midva otrokoma. Zraven smo se veselo pačili, kazali zobe, pokali mehurčke, izvajali obrazno telovadbo in se predvsem zabavali.” pravi mamica dveh otrok.

Gabrijela z družino je nad zobno ščetko Philips Sonicare DiamondClean Smart, ki ima aplikacijo s spremljanjem delov, ki si jih pri ščetkanju izpustil. Opozori te tudi, če pritiskaš premočno, medtem ko glava ščetke zaradi mikročipa samodejno izbere nastavitve in te opozori, ko jo je potrebno menjati. Omenjena ščetka odstrani do 10-krat več zobnih oblog, poskrbi za do 7-krat bolj zdrave dlesni in odstrani do 100% več madežev.

Blog objavo “Otroci se učijo z zgledom”, ki jo je zapisala naša Gabrijela, si lahko preberete tu.

 

Fotografija Eva Veber, Eving

Objava je nastala v sodelovanju s Philips Slovenija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja