Kaj otroku kupiti za rojstni dan? Vprašanje, ki se najverjetneje vsaj enkrat na leto poraja vsakemu staršu.

Nekaj zanimivega?

Poučnega?

Privlačnega?

Nekaj, kar bo otroku narisalo največji nasmeh na obraz, a hkrati ne bo le še ena krama, ki bi najverjetneje naslednjo minuto pristala na kupu plastičnih igrač v dnevni sobi. Vsi starši se zagotovo strinjamo, da je najboljša igrača tista, s katero skupaj ustvarjamo spomine, zato v današnji objavi skupaj z Dexyco opominjamo na prave vrednote obdarovanja in igrače, ki so malce drugačne. Naš namen ni povečati nakupovanje in opominjati na to, da otroci potrebujejo še več, temveč predvsem to, da otroci potrebujejo prave igrače, ki bodo še dolgo časa zanimive in takšne, ki bodo zanimive tudi nam, staršem. Ste že opazili, da je otroški nasmeh bistveno večji, če se igramo z njimi? Zato bo kar nekaj današnjih predlogov vključevalo družabne igre, s katerimi preživljamo čas skupaj.

TOP DARILA ZA FANTKE:

Twister

Igra, ki nas do solz nasmeji in razmiga. A ni to idealna kombinacija? Najdete jo na tej povezavi.

Zaklad X zmajevo zlato

Pustolovska igra, ki je primerna za vse tiste otroke, ki obožujejo zmaje in dinozavre. S pomočjo zemljevida iščejo zaklad, do katerega pridejo z malce truda. Zmajev zaklad najdete na tej povezavi.

Beyblade

Igra navduši čisto vse fantke (različne starosti in najverjetneje tudi tiste malce starejše, beri očete). Vrtavke so sestavljene iz večih delov, ki jih otrok sestavi in nato sledi tekmovanje v areni. Vrtavk in ostalih delov, kot tudi areno najdete v različnih oblikah in barvah. Primer vrtavke je na tej povezavi.

Transformers

Avto, ki se spremeni v robota in obratno? In to v pičlih nekaj sekundah otrok zmore sam! Si predstavljate njihovo navdušenje, ko to naredijo? Igrača, s katero bodo zagotovo hodili spat, kljub temu, da ni plišasta. Najdete jih v številnih barvah in različicah, na tej povezavi je en primer.

Catan Junior družabna igra

Raziskovanje otoka Catan skupaj z najmlajšimi pomorščaki? Super ideja, a ne? Skupaj lahko raziščite novo odkriti otok in ga naselite. Catan Junior je namenjen za družine z otroki starimi od 6 do 9 let. Igro najdete na tej povezavi.

Varnost 

Poučna družabna igra Varnost na zanimiv in zabaven način skozi igro nauči otroke osnovna pravila in norme obnašanja v prometu. Varnost v prometu je pomembna, da zavarujemo svoja in tuja življenja in prav je, da tega učimo že majhne otroke. Igro najdete na tej povezavi.

Super Graph komplet za risanje

Komplet za risanje je popolna igrača za majhne bodoče umetnike. Edinstven sistem risanja omogoča, da otroci narišejo karkoli in kjerkoli! Najdete ga na tej povezavi. 

 

Navedeni izdelki so primerni za oba spola, seznam je oblikovan glede na izkušnje naše Mami na OFF, ki ima doma dva fantka.

Objava je nastala v sodelovanju z Dexyco.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja