Mami blogerke iščemo dobre družinske destinacije! Ker so vikendi z družino vedno nekaj posebnega, ker širijo obzorja in zbližujejo odnose. Zato bomo v letu 2019 vsak mesec obiskale po eno družinsko destinacijo, ki ustreza našim pogojem za
NAJ DRUŽINSKO DESTINACIJO MESECA.

Na koncu leta bomo skupaj med vsemi mesečnimi destinacijami izbrali 
NAJ DRUŽINSKO DESTINACIJO LETA 2019. 
Tu vas bomo povabili k sodelovanju, saj več glav več ve in več izkušenj več pove. A o tem več ob koncu projekta.  

Pogoji, ki jih upoštevamo:
– Primerno za družine z majhnimi otroki
– Prostorna nastanitev z možnostjo otroške posteljice
– Finančno dostopna opcija
– Veliko narave
– Zabava in zanimivosti v okolici nastanitve
– Kulturno doživetje
– Dobra kulinarična izkušnja
– Lahko dostopno z avtom in parkirno mesto za avto
– Mirna okolica, da ni preveliko gneče
– Otrokom prijazno

Naša četrta izbrana destinacija, destinacija meseca maja, se nahaja na Primorskem, v živahnem mediteranskem mestecu Izola, in ustreza vsem našim pogojem:

SAM SIMON RESORT 

Izola je pristno ribiško mesto, ki ga prepoznate po prisrčnosti in gostoljubnosti prijaznih prebivalcev. Čeprav je danes predvsem turistično središče, se njena duša še vedno ohranja v ribištvu ter pridelavi vina in olja, zaradi česar je tako zelo drugačna od sosednjih obmorskih mest. Bogata in razgibana arhitekturna dediščina, skrivnostne uličice starega mestnega jedra in mogočni kamniti portali pričajo o burni zgodovini mesta, ki se vsako jutro rojeva znova. Utrip kulturnih prireditev in praznovanj, čar ribiških navad in gostij, ples, zabava in športne prireditve so neizčrpen vrelec, iz katerega se Izola vedno znova napaja z življenjem in ohranja svoj privlačen nasmeh.

Hotelsko naselje San Simon v Izoli se nahaja v bujnem mediteranskem zelenju, v neokrnjenem kotičku slovenske Obale, na kraju, kjer so še danes vidni ostanki antičnega pristanišča Haliaetium iz rimskih časov. S

V popolnoma novi, sveži podobi je celovito prenovljen hotel Haliaetum. Prenova hotela obsega vse sobe s kopalnicami in balkoni, recepcijo in notranji bazen. Poleg hotela je prenovljena tudidepandansa Sirena

S prenovljenimi sobami in posodobljeno ponudbo je San Simon dvignil kakovost bivanja in nadgradil družinam prijazno ponudbo storitev v restavracijah, sobah, recepciji, mini klubu in na kopališču.

Prenova hotela ter dependanse in počitniška ponudba je usmerjena k udobju bivanja družin, kjer je na razpolago kar 32 družinskih sob. Ob prenovi sob so gostom na razpolago družini prijazne storitve za različna doživetja otrok in oddih staršev. Na razpolago so otroški meniji, kotički, zunanja igrala, mini klubi in po naročilu v sobah tudi osnovne potrebščine za nego otrok.

 

Razlogov zakaj še izbrati San Simon Resort, je kar nekaj. Med njimi: 

  • Ker se nahaja na Primorskem, v čudovitem ribiškem mestecu s prijaznimi ljudmi.
  • Ker je hotel lahko vaše izhodišče za mnoge vodne in kopenske aktivnosti v vseh letnih časih.
  • Ker je hotel odlično izhodišče za obisk slovenskih in italijanskih obvodnih mest.
  • Ker se v vsakem mesecu tam odvije kup zabavnih dogodkov.
  • Ker vam nikakor ne bo dolgčas tudi, če boste vikend preživeli le v hotelu, na primer v primeru slabega vremena. Vsa družina bo lahko uživala na notranjem bazenu.
  • Za starše so na voljo mnoge Wellness storitve, za otroke pa posebni igralni kotički. 
  • Ker je hotel družinam prijazen.
  • Ker ponujajo ekskluzivne družinske pakete.
  • In nenazadnje, ker lahko 18. maja tam preživite zabaven družinski dan.

 

Mami blogerke se bomo na lastne oči prepričale o prednostih in slabostih destinacije, v vikendu od 17.-19.5., ko bosta Sam Simon Resort obiskala Petra (Njami mami) in Jure (Ljubki nesmisel), in s svojimi skupaj štirimi otroki iz prve roke preizkusili destinacijo. Njuno raziskovanje lahko spremljate na našem Instagramu -> www.instagram.com/mamiblogerke_slovenija/ 

Ko se vrneta, pa bosta podrobno opisala, kaj sta ugotovila, kako destinacija izpolnjuje vse zastavljene pogoje, kaj jima je bilo najbolj všeč in kaj najmanj (če kaj).

Zelo veseli bomo vašega sodelovanja – vprašajte, kar vas zanima, svetujte jima, kaj naj preizkusita in pomagajte izbrati NAJ DRUŽINSKO VIKEND DESTINACIJO 2019.

Več o resortu si lahko preberete tukaj: SAN SIMON RESORT 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja