Drage nosečnice,

v torek 28.5. bo v prostorih Minicity Ljubljana ponovno potekalo najbolj nežno in prijetno druženje za nosečnice pri nas – srečanje Okroglih trebuščkov.

Dogodek, na katerem se nosečnice med seboj spoznajo in spletejo prve prijateljske vezi, ki jim bodo v materinstvu prišle še kako prav, bo nosečke popeljal skozi koristna predavanja, interaktivne delavnice in zabavne igre.

 

Na predavanjih boste strokovnjake lahko povprašale vse o negi popka, mleku, varnosti v avtu in zavarovanjih. Na interaktivnih delavnicah boste izvedele kako pripeti lupinico v avto, skrbeti za svojo kožo, izbrati prave pleničke in ostale praktične vsakodnevne stvari. Uživale boste lahko ob pogledu na najbolj kjut izdelke za dojenčke trgovnice, ki jo tudi same noro obožujemo – Čist kjut, predvsem pa se boste veliko smejale in zabavale z ostalimi ženskami, ki prav v tem trenutku preživljajo enako kot ve. Saj veste: v skupnosti je moč.

 

Več o dogodku si lahko preberete TUKAJ  

Okrogli trebuški so dogodek, ki ostane v spominu, zato priporočamo obisk vsaki nosečki! Tudi naši nosečki bosta seveda tam!Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja