Zaradi vodnega kamna, imamo doma že od nekdaj probleme z vodo in z našimi gospodinjskimi aparati. Zato sem kar nekaj časa iskala nekaj, da nam reši vse te probleme. Ker ima večina filtrov dodatke in niso ravno zdravi za uživanje in ker ne maram vode v plastenkah, smo iskali nekaj drugega. Iskala sem nekaj, ki bo pretvorilo vodo, ki bo dobra za nas in za naš kavni aparat, ki je venomer na popravilu prav zaradi kamna.

Kinetic reactor

Nekega dne naletim na promocijo novosti Kinetic reactor, ki je patentiran v Sloveniji,.. Mislila sem, da je to tako drago, da si ne moremo privoščiti, kajti povedali so mi, da tega ni potrebno menjati, ni potrebe dokupovat ničesar, samo damo na pipo in rešen je problem s klorom, trdim kamnom, umazanijo, slabimi bakterijami ipd …Torej sistem, ki prečisti vodo.

In zdaj lahko potrdim, da je okusna voda čista voda!

Več pa si lahko preberete na mojem blogu https://www.srecna.si/2019/04/07/okusna-voda-je-cista-voda-kineticreactor/

Kodo MAMI BLOGERKE za 10eur popusta, zapišite v opombe ob nakupu Kinetic reactorja, ki je primeren za vse klasične pipe

NAKUP KINETIC REACTORJA lahko opravite na https://www.kinetic-reactor.com/sl/za-domaco-uporabo/kvalitetna-voda-s-pipe

Tamara Fortuna
Srečna | Spletna stran

Srečna Tamara je poročena z DJ Sylvainom , ki ji je predal ta srečen priimek Fortuna. Skupaj imata hčeri Taro Siana in Isabello in kosmatinca pomeranca Partya. Po izobrazbi medijska producentka skrbi za pr in marketing za podjetja, ki so povezana z dobro hrano. Pravi, da gre pri njih ljubezen skozi želodec. Zato je tudi na blogu www.srecna.si , skoraj vse prepleteno s hrano in z malimi užitki iz vsakdana

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja