Ljubljana, 2.4.2019 – V sklopu drugega večera LJFW so bili povabljenci priča nepričakovanemu. Po modni brvi so se v sklopu revije CYBEX by BABY CENTER brhke manekenke sprehodile s prav posebnimi modnimi dodatki – otroškimi vozički, lupinicami in nosilkami, pod katere se podpisuje znamka CYBEX v sodelovanju s priznanimi imeni iz modnega sveta. 

CYBEX je vodilna blagovna znamka na področju oblikovanja in prodaje otroških vozičkov, varnostnih avtosedežev, nosilk in drugih dodatkov, ki jih otroci potrebujejo od rojstva dalje. Posebnost v ponudbi CYBEX so ekskluzivne kolekcije otroške ponudbe, s katerimi pod sloganom »Za vse ljudi jutrišnjega dne« dopuščajo modno osveščenim staršem, da po načelu D.S.F. (oblikovanje, varnost, funkcionalnost) izrazijo svoj individualni slog, pri tem pa se še vedno zanesejo na varnost in odlično funkcionalnost izdelkov. Na LJFW so tako obiskovalci v sklopu modne revije CYBEX BY BABY CENTER opazovali izhode brhkih manekenk in manekenov z nepogrešljivimi kosi otroške opreme, zasnovane v sodelovanju z umetniškim direktorjem modne hiše Moschino Jeremyjem Scottom, vzhajajočo zvezdo modne scene Anno K in češko super manekenko Karolino Kurkovo, ki se podpisuje pod najnovejšo kolekcijo CYBEX.

Angelska krila, galaktični motivi in simboli ljubezni

Ponudba iz ekskluzivnih kolekcij CYBEX, ki je pri nas na voljo pri največjem ponudniku otroške opreme BABY CENTRU, je tako raznolika, kot je raznolika estetika oblikovalskih imen, ki stojijo za njimi. Jeremy Scott je tako v otroško ponudbo vnesel veliko pop-arta, mode in humorja. Vozičke in pripadajočo opremo je okrasil z zanj značilnimi ikoničnimi angelskimi krili in v skladu s sloganom kolekcije »Adult Suck – Then You Are One« vilinsko lepoto angelov prenesel na odraslega. 

Foto: Jure Makovec

Mlada ukrajinska oblikovalka Anna K, s katero CYBEX začenja sodelovanje z mladimi in obetavnimi talenti, je navdih za svojo kolekcijo SPACE ROCKET našla v širni prostranosti vesolja, kjer se zvezde, planeti in galaksije premikajo onstran prostora in časa, v večnem plesu z gravitacijo. S to kolekcijo sta Anna K in CYBEX dokazala, da za njiju meje na področju oblikovanja v skladu z vsemi zahtevami kakovosti ne obstajajo več in tako brezkompromisno oživila otrokove fantazije o zvezdah, planetih in potovanju v vesolje.

Foto: Jure Makovec

Če kdaj, potem je drznim mamicam, ki izzivajo status quo, razmišljajo zunaj okvirjev in so odprte za inovacije, a hkrati slavijo življenje z otroki, med spremljanjem modne revije zagotovo zastal dih ob sprehodu manekenk z izdelki iz kolekcije CYBEX Platinum REBELLIOUS. Kolekcija interpretira najnovejše modne trende na vodilnih svetovnih modnih pistah za družine. 3D aplikacije na tkaninah, kot so vezenine, zakovice, zaplate in broška na okvirju vozičkov, so privlačne in drzne. Dodatni potiski na tkanini dobesedno kličejo po pozornosti in bodo celo najkrajši sprehod z malčkom spremenile v potovanje, polno pustolovščin.

Foto: Jure Makovec

Najnovejšo kolekcijo je za CYBEX oblikovala češka manekenka Karolina Kurkova, ki se je kot zaposlena in  skrbna mamica, hkrati pa modna navdušenka, ki razume potrebe sodobnih žensk, oblikovanja lotila z vso resnostjo. »Ko gre za voziček, mamica išče nekaj preprostega, vendar z osebnostjo, nekaj varnega, vendar elegantnega,« je povedala Karolina, ki je v kolekcijo s smelimi barvami in pikčastimi vzorci vnesla igrivost, kot lait motiv pa se na izdelkih pojavijo živahne rdeče ustnice kot izraz brezpogojne ljubezni, ki jo mama čuti do otroka. Ker je Karolina velika zagovornica trajnosti, se kolekcija ponaša s certificiranimi recikliranimi vlakni REPREVE®. Preja v vsakem izdelku koristno uporabi do 31 recikliranih plastenk PET in tako ustvari ekološko ozaveščeno ponudbo.

Foto: Marko Delbello Ocepek

Za starše z okusom

Modne kolekcije CYBEX so namenjene staršem z okusom, ki želijo svojo estetsko občutljivost vključiti v svoje družinsko življenje. Mami blogerki, ki sta modno revijo CYBEX by BABY CENTER spremljali še z večjim zanimanjem, sta Dijana Krička in Nataša Gostinčar. Obe sta že tretjič noseči in imata precej reči za novorojenčka od prvih otrok, a še vedno z velikim zanimanjem spremljata ponudbo. Enotni sta si bili, da je bilo zares zanimivo spremljati manekenke in manekene, kako se sprehajajo z vozički, lupinicami in nosilkami. »Dogodek je bil fantastičen! Vedno opazim izdelke s podpisom, pri otroški opremi še toliko bolj, saj nisem ljubiteljica klasične roza ali modre,« je povedala Dijana, ki ne skriva navdušenja nad linijo Jeremyja Scotta. Nataša je ob ogledu modne revije kaj hitro spoznala, da so sodelovanja modnih znamk in ponudnikov otroke opreme izjemna priložnost tudi za najzahtevnejše bodoče starše, ki jim veliko pomenita tako videz kot tudi kakovost in dodala: »Nadvse so me navdušile živahne barve in kozmične oblike kolekcije Karoline Kurkove. Z veseljem bi imela njene izdelke za svojega tretjega otroka!«

Foto: Marko Delbello Ocepek

 

Za Mami blogerke napisala Eva Pakiž 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja