Nasmeh na otrokovem obrazu je najlepša stvar na svetu, in da bi bilo nasmehov na otroških obrazih še več skrbijo Srčne mamice.

Kdo so srčne mamice?!
Srčne mamice so mamice, ki že od leta 2012 dalje, vsako leto organizirajo tudi do tri dobrodelne dražbe. Izkupiček dražb razdelijo namensko zdravstvenim in drugim organizacijam ter tako pomagajo risati nasmehe na obrazih. Njihova volja in donatorstvo večjih in manjših podjetij, ustvarjalcev in posameznikov, je pomagala že marsikateri bolnišnici in olajšala diagnostiko in bivanje malih junakov na oddelkih.

Marčevska dobrodelna akcija
Del te zgodbe smo lahko mi vsi. Pred nami je marčevska dobrodelna dražba, ki bo potekala od 13.03. do 18.03.2019, v Facebook skupini Srčne mamice. Zbrana sredstva bodo namenjena v Krizni center za otroke in mladostnike Celje. V centru potrebujejo veliko in kvalitetno sedežno garnituro, katero bodo uporabljali čez dan za druženje in ponoči tudi za spanje.

Kako pomagam?

V času dražbe lahko, po svojih najboljših močeh, licitirate za izdelke, ki so vam ljubi in s tem pomagate, da bo mladim v Kriznem centru za otroke in mladostnike Celje lepše. To storite v FB javni sklupini; https://www.facebook.com/groups/376980362316155/

Da smo s skupnimi močmi boljše, se zavedamo tudi Mami Blogerke, zato smo stopile ob bok Srčnim mamicam in vas vabimo na dobrodelno dražbo, da dodate še vi svoj pečat.
Hvala za vašo donacijo.

Za Mami Blogerke, Emanuela Gorenjak

Kategorije:Navdih

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja