Mami blogerke iščemo dobre družinske destinacije! Ker so vikendi z družino vedno nekaj posebnega, ker širijo obzorja in zbližujejo odnose. Zato bomo v letu 2019 vsak mesec obiskale po eno družinsko destinacijo, ki ustreza našim pogojem za
NAJ DRUŽINSKO DESTINACIJO MESECA.

Na koncu leta bomo skupaj med vsemi mesečnimi destinacijami izbrali
NAJ DRUŽINSKO DESTINACIJO LETA 2019.
Tu vas bomo povabili k sodelovanju, saj več glav več ve in več izkušenj več pove. A o tem več ob koncu projekta.  

Pogoji, ki jih upoštevamo:
– Primerno za družine z majhnimi otroki
– Prostorna nastanitev z možnostjo otroške posteljice
– Finančno dostopna opcija
– Veliko narave
– Zabava in zanimivosti v okolici nastanitve
– Kulturno doživetje
– Dobra kulinarična izkušnja
– Lahko dostopno z avtom in parkirno mesto za avto
– Mirna okolica, da ni preveliko gneče
– Otrokom prijazno

Naša druga izbrana destinacija, destinacija meseca marca, se nahaja na Gorenjskem, ob našem največjem naravnem jezeru in ustreza vsem našim pogojem:
BOHINJ ECO HOTEL 

Bohinj ECO hotel je 1. ekološki hotel v Sloveniji, največkrat nagrajeni kompleks v JV Evropi in eden najnaprednejših energijsko varčnih hotelov na svetu. Ta okolju prijazen hotel se nahaja v osrčju Julijskih Alp in ima idealno izhodišče za enostaven dostop do (smučarskega) avtobusa, ki vas popelje do znamenitosti okoli Bohinjskega jezera ali do vzpenjače na Vogel.  Hotel je bolj kompleks, kot enostaven hotel, s slovesom odlične kuhinje in z možnostjo različnih dejavnosti, ki bodo poskrbele za to, da vam na vašem oddihu nikoli ne bo dolgčas.

Največja zanimivost hotela je Aquapark & Wellness Bohinj, ki je s podzemnim hodnikom povezan s hotelom in s tem omogoča lažji dostop vsem hotelskim gostom.  Aquapark & Wellness Bohinj vam nudi bazene, tobogane, savne in masažne bazene. Za tiste goste, ki si zaželijo še več aktivnosti, je nad bazenom na  razpolago previsna plezalna stena. V poletnih mesecih so vam na voljo tudi zunanji bazeni. V kolikor si želite preživeti bolj sproščujoč oddih, so vam na razpolago različne savne, velik izbor tretmajev v wellness centru, bowling ali kinodvorana.

Če si želite hotel, kjer najdete nekaj za vsakogar, hkrati pa ohranite visok standard namestitve in storitev, potem je Bohinj Eco Hotel za vas prava izbira.

ZAKAJ BOHINJ ECO HOTEL?

  • Ker se nahaja v eni izmed naših najljubših slovenskih pokrajin, v bližini največjega naravnega jezera v Sloveniji, ki je ugnezdeno v osrčje Julijskih Alp.
  • Ker je Bohinj idealno mesto za kolesarjenje, pa naj bo to le preprost izlet po kolesarski stezi do jezera, gorsko kolesarjenje, čez drn in strn ali zahtevnejši spusti.
  • Ker Triglavski narodni park pokriva kar 60% Bohinja! Raziskujete lahko kristalne vode, raznoliko pokrajino in edinstveno floro in favno.
  • Zaradi svoje dolge zimske tradicije, je Bohinj eden bolj poznanih smučarskih centrov v Sloveniji. Zato je Bohinj aktualen tudi pozimi.
  • Ker zajema kar 3500 m2 Aquapark & Wellness Bohinj
  • Ker ponuja ekskluzivni wellness v zgornjem nadstropju Bohinj ECO Hotela
  • Ker se z otroki lahko pomerite v bowlingu na 5. stezah
  • zaradi odlične  kulinarične ponudbe z lokalnimi in mednarodnimi specialitetami
  • Ker si skladno s trajnostno strategijo v hotelu prizadevajo tudi za tesno povezanost s kulturno-zgodovinsko dediščino Bohinja.
  • Zaposleno osebje je lokalnega izvora, kar je osvežujoča in prijazna dodana vrednost k izkušnji bivanja

Mami blogerke se bomo na lastne oči prepričale o prednostih in slabostih destinacije v vikendu od 15.-17.3., ko bosta Bohinj ECO hotel obiskali Anja (Maminamaza.si) in Tina (Travel, Food and All Things Good), in s svojimi skupaj štirimi otroki iz prve roke preizkusili destinacijo. Njuno raziskovanje lahko spremljate na našem Instagramu -> www.instagram.com/mamiblogerke_slovenija/ 

Ko se vrneta, pa bosta podrobno opisali, kaj sta ugotovili, kako destinacija izpolnjuje vse zastavljene pogoje, kaj jima je bilo najbolj všeč in kaj najmanj (če kaj).

Zelo veseli bomo vašega sodelovanja – vprašajte, kar vas zanima, svetujte jima, kaj naj preizkusita in pomagajte izbrati NAJ DRUŽINSKO VIKEND DESTINACIJO 2019.

Več o Bohinj ECO hotelu si lahko preberete tukaj: https://www.bohinj-eco-hotel.si/sl/

Objava in projekt nista finančno sponzorirana!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja