Spanje, najbolj pogosta tematika, ki jo novopečene (ali že dolgoletne) mamice premlevamo na skupnih sprehodih in kavicah. “Kako pa tvoj spi?” in “Ali spite celo noč?” sta dve najpogostejši vprašanji, ki jih (poleg “Se dojite?”) postavi vsak, ko sreča mamico z vozičkom. Zakaj? Zakaj je spanje tako zelo pomembno? Enostaven odgovor bi rekel marsikdo, in Mami blogerke se s tem dejansko strinjamo, saj spanje predstavlja eno izmed bolj pomembnih aktivnosti v našem življenju. Torej zakaj je temu tako? Ker se v tem pomembnem času spočijemo, umirimo in napolnimo z energijo za nov dan. Spanje je nujno za delovanje vseh osnovnih funkcij našega organizma in bi mu morali vsi dati bistveno večji pomen.

Zato smo vesela, da smo lahko v mesecu marcu osveščale o problematiki spanja in skupaj z JYSK Slovenija iskale načine, da bi kakovost te tako pomembne življenjske aktivnosti še izboljšale. Ugotovile smo, da je en pomembnejših dejavnikov tudi izbira kakovostnega ležišča, ki mu zagotovo dajemo premajhen pomen. Kako izbrati primerno ležišče zase pa je precej kompleksna stvar, pri kateri je posvet s strokovno usposobljenim osebjem nujen. V trgovinah JYSK se nahajajo strokovnjaki, ki vam glede na vaše potrebe svetujejo pri izbiri samega ležišča. Izbor različnih ležišč je precejšenj, ponujajo široko paleto vzmetnic, ležišč iz pene, nadvložkov, nadvzmetnic, prešitih odej, vzglavnikov in posteljnine ter rjuh različnih velikosti in materialov.

Naši JYSK ambasadroji Eva, Jure in Danijela so o izkušnji z izborom primernega ležišča zapisali blog objave.

Eva pravi, da bo v prihodnje kvaliteti spanja namenila več pozornosti. Zato je v sobo postavila večjo in visoko pozicionirano posteljo, vanjo pa položila zračno vzmetnico GOLD S70 iz trgovine JYSK. Njena prvotna izbira je bilo ležišče iz spominske pene GOLD F120. “Čim se se ulegla na zgoraj omenjeno vzmetnico, sem se počutila, kot bi se ulegla na oblak. Spomnim se, da sem bila na dan izbiranja vzmetnice še posebej utrujena in bi lahko zaspala stoje, kaj šele v horizontali. Kamorkoli sem se ulegla, je bilo super, a ob vzmetnici GOLD S70 sem občutila največjo razliko. Udobje pripisujem 376 žepkastim vzmetem, razdeljenim na sedem con udobja, kar zagotavlja popolno ergonomsko prileganje telesu. Gre za luksuzno in nadvse zračno vzmetnico z dvema ravnema trdote – na eni strani je obložena s spominsko in poliuretansko peno, na drugi pa je dodana še zračna plast kokosovih vlaken, ki skrbi za trdnost in vzdržljivost vzmetnice. Čudovito!” pravi naša mamica Eva, ki ustvarja blog Love Eva.

Objavo Love Eva si lahko preberete na povezavi.

Danijela pravi, da po šestih letih materinstva končno pride tudi noč, ko spi v kosu 6 ur in to brez malih hobotnic v postelji, ki bi jo kar naprej rinile na rob. Končno! A kljub temu se ji zdi pomembno, da začne misliti na kvaliteto spanca. “Skupaj z možem sva si izbrala vzmetnico GOLD S25, ki vsebuje kombinacijo vzmeti in pene. Prisežem, da se na njej počutim kot, da bi lebdela. Zakaj sem se odločila za JYSK? Ker imajo številen izbor najrazličnejših ležišč in prijazne svetovalce, ki ti glede na tvoje potrebe pomagajo. Največji plus pa je ta, da bova vzmetnico z možem preizkušala 100 dni in v primeru, da nama ne bo odgovarjala, jo lahko brez težav zamenjava. Pa še nekaj zmore JYSK! Z otrokom se dogovorijo, da spi celo noč brez zbujanja … haha, saj ne – bi pa bilo fajn!” še pravi Danijela, mamica dveh fantkov, ki piše blog Mami na OFF.

Objavo Mami na OFF si lahko preberete na povezavi.

Jure pravi, da je kot študent spal povprečno deset ur na dan. Če jih danes dobi pet v kosu, pravi, da je že spočit kot sinička. Ker je spanec trenutno zanj tako zelo pomemben, se je odločil za preizkušanje nove JYSK-ovo vzmetnico GOLD serije in brez trohice slabe vesti trdi, da mi je postala zelo ljuba. ” Na njej zelo hitro zaspim in kar je zame še najpomembnejše, ko zjutraj vstanem, ne čutim več bolečin v križu, ki so me spremljale zadnjih nekaj let.” pravi naš Jure, ki ustvrja blog Ljubki nesmisel.

Juretovo  objavo si lahko preberete na povezavi.

Za dodatne informacije o izdelkih spalnega programa JYSK pokukajte na njihovo spletno stran.

Za Mami blogerke pripravila: Mami na OFF

Objavo smo zapisali kot ponosni ambasadorji izdelkov JYSK.

Kategorije:DOM

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja