A se spomnite Tinkare takrat Zorec, ki je pela v skupini BEPOP? Od takrat je minilo že skoraj 15 let. Vmes se je Tinkara tudi poročila, spremenila priimek v Fortuna in se posvetila družinskemu življenju. Zdaj pa pravi, da je spet čas, da nastopi pred kamerami zapleše z Zvezdami na POP TV-ju. 

1. Nas mami blogerke in vse mamasite, ki nas spremljajo trenutno najbolj zanima kako bo Tnkara zmogla vse to s svojimi 3 otroci?

Tinkara : “ Nekako so se energije poklopile in sem prejela povabilo v oddajo ravno nekaj mesecev po tem, ko sem se odločila po skoraj 20 letih pustiti redno službo in se letos spomladi podajam na svojo podjetniško pot. Za to pomlad sem projekte in obveznosti v celoti prilagodila Zvezdam plešejo. Ravno zato, ker sem bila zadnjih 10 in več let predana izključno družini in službi, sta me pri tem podprla tudi mož in moja mami, ki bosta z veseljem s puncami, če bodo moji treningi tudi kdaj popoldan in med vikendom. Celotna družina mi stoji ob strani in navija, saj vedo, da mi je ta oddaja »pisana na kožo«.”

Tinkara bo v oddaji zaplesala z Aleksejem Rubcovom.

 

2. Za vse tiste, ki te ne poznajo iz časov Bepopa, kako si si takrat predstavljala svoje življenje v prihodnosti? 

Tinkara : “ Takšno, kot je sedaj. 😊 Od najstniških let sem si želela tri otroke, povprečno, preprosto družinsko življenje. Je pa res, da sem od nekdaj bila aktivna na več področjih hkrati, v tistih časih mi je to poganjalo kri po žilah. Že pred izborom v skupino Bepop sem imela redno službo in v zadnjih letih se je moje življenje vrtelo predvsem v krogu družine in službe. V času Bepop sem poleg službe bila tudi solastnica plesne šole, ob delu študirala, se izobraževala…. Veliko aktivnosti je bilo istočasno. Druga in tretja hči sta 21 mesecev razlike in zadnjih 5 let je poleg službe tudi družinsko bilo zelo pestro, saj ima mož zelo nepredvidljiv urnik in je velikokrat bil  tudi cel dan in tudi ponoči odsoten.  Lansko leto je tudi zdravstveno vse malo prišlo za mano, a sem hvaležna, da je prišlo do tega, saj sem se odločila za veliki korak, pustila redno službo in letos spomladi stopam na svojo podjetniško pot.”

S skupino Bepop.

3. Kako pa je zdaj in kaj boš počela po končani oddaji Zvezde plešejo? 

Tinkara: “Z možem sva si ustvarila veliko družino, pred 5imi leti sva sezidala hiško na Polzeli, kjer se imamo izredno lepo. Punce so sedaj stare  Taja 13, Vita 5 in Flora skoraj 4 leta, zato sem nekako začutila, da pa je čas še za premik v poslovni karieri. Spomladi odpiram podjetje, ki se bo imenovalo Planet Fortuna. Poleg izvedb predavanj in delavnic, se bom ukvarjala tudi s prodajo, marketingom, organizacijo dogodkov, ter odnosi z javnostmi. Svojo kreativno in ustvarjalno naravo pa bom vpletala tudi projekte povezane s plesom, petjem, odrom in delom z otroki, ki so mi od nekdaj zapisani v srcu.”

Tinkara se je odločila za nove izzive.

 

4. Kaj predlagaš vsem mamicam, ki ne upajo narediti tega koraka oziroma imaš kakšen nasvet za korak naprej in slediti sanjam?

Tinkara : “Težko govorim za druge. Predvsem pa verjamem, da je veliko v nas. Potrebno je imeti jasen cilj, dober plan in vero ter zaupanje vase. Sama sem si vzela nekaj mesecev, da sem se pogovorila s seboj. Da sem se vrnila k svojemu bistvu, ponovno ugotovila kaj me navdihuje in osrečuje. Poleg tega pa je tudi zlata vredno, če imate podporo partnerja in domačih.”

 

Me vse mami blogerke ti želimo mnogo sreče pri tvojih novih podvigih. Definitivno pa navijamo zate na Zvezdah plešejo! Zato nam nujno javi svojo številko za katero bomo glasovali <3 Srečno!

Pripravila Tamara Fortuna iz www.srecna.si

 

Foto: Ana Gregorič POP TV 
Foto Bepop : Marko Ocepek
Kategorije:Navdih

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja